αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 27χρονος δισεκατομμυριούχους που δώρισε 1 δισ. δολάρια για να βοηθήσει την Ινδία

Ο 27χρονος δισεκατομμυριούχους που δώρισε 1 δισ. δολάρια για να βοηθήσει την Ινδία

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τον Vitalik Buterin. Είναι ο δημιουργός του Ethereum. Και πλέον θεωρείται ο νεότερος δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Στα 27 του χρόνια.

Το Ethereum καταγράφει το δικό του ράλι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και ο Buterin έχει στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι του Ethereum συνολικής αξίας 1,09 δισ. δολαρίων- με συνεχή αυξητική τάση. Στο Twitter ο ίδιος έχει 1,4 εκατ. followers.

Τώρα ο νεαρός προγραμματιστής τράβηξε πάνω του τα βλέμματα για έναν άλλο λόγο: Δώρισε 1 δισ. δολάρια στην Ινδία, για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει την περιπέτεια με τον Covid-19 ο οποίος έχει πλήξει βαριά την χώρα. Όπως εξηγεί το CNN, συγκεκριμένα ο Buterin δώρισε κρυπτονομίσματα shiba inu η συνολική αξία των οποίων φτάνει στα αστρονομικά επίπεδα του 1 δισ. δολαρίων. Η δωρεά δόθηκε στο India Covid-Crypto Relief Fund.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη φιλανθρωπική ενέργεια που έχει γίνει προς την Ινδία μέχρι τώρα, στην περιπέτεια που περνάει. Όπως σημειώνει το Times of India, η συνολική περιουσία του Buterin πλέον ξεπερνά τα 21 δισ. δολάρια. Και έτσι έδωσε ένα κομμάτι από αυτά για καλό σκοπό.

Το κρυπτονόμισμα shiba inu κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, ως spin-off του διάσημου Dogecoin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − two =