αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 25χρονος που βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας tweets

Ο 25χρονος που βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας tweets

Απόλυτα προσαρμοσμένος στα δεδομένα της εποχής, ο Kris Sanchez έχει καταφέρει να καταγράψει το δικό του success story χρησιμοποιώντας τα Social Media. Και βγάζοντας πραγματικά πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα, βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο.

Μπορεί το ποσό να φαίνεται εξωπραγματικό, ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Ο 25χρονος έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 18.000.000 followers σε Twitter, Facebook και Instagram. Ο ίδιος βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό UberFacts στο Twitter. Ένας λογαριασμός που συμπεριλαμβάνεται στους 150 πιο δημοφιλείς λογαριασμούς με 13,5 εκατ. ακολούθους. Η ενασχόληση του Sanchez με τις εν λόγω πλατφόρμες ξεκίνησε το 2009 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μετατρέψει το χόμπι του σε ένα πολύ επικερδές επάγγελμα.

3dart_7Πως όμως καταφέρνει και βγάζει χρήματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα; Λόγω του μεγάλου αριθμού από followers που έχει μαζέψει, πλέον καταφέρνει και κλείνει συμφωνίες με εταιρίες κάθε είδους. Αυτές δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο ποστάρει ο 25χρονος στους λογαριασμούς του. Και έτσι ουσιαστικά προωθεί υποψήφιους πελάτες, προς τα εκάστοτε προϊόντα και υπηρεσίες. Ενώ κάνει παραπομπές και σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Ανάλογα με το πόσοι χρήστες θα αγοράσουν τελικά τα προϊόντα και το πόσοι θα επισκεφτούν τις εκάστοτε ιστοσελίδες, ο ίδιος παίρνει και τα αντίστοιχα χρήματα.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνει άμεσες καμπάνιες για προϊόντα ή ταινίες. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνεται κατευθείαν, με ένα χρηματικό ποσό το οποίο έχει συμφωνήσει εξ αρχής.

«Σίγουρα, έγινα δημοφιλής όταν celebrities όπως η Paris Hilton και η Kim Kardashian έναν retweet σε κάποιες αναρτήσεις μου. Άλλα όλο αυτό έγινε επιχείρηση, όταν μια άλλη εταιρία μου έμαθε το πως να βγάζω κέρδος από τους λογαριασμούς μου», λέει μεταξύ άλλων ο Kris Sanchez.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 6 =