αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 24χρονος Έλληνας εκατομμυριούχος που μπήκε στη λίστα του Forbes (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 24χρονος Έλληνας εκατομμυριούχος που μπήκε στη λίστα του Forbes (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Γιώργος Μουλός. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας και έχει συμπεριληφθεί στην ελληνική λίστα «30Under30» του Forbes. «Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις επιχειρήσεις όταν ήμουν 14 ετών στην Αυστραλία», λέει. Ήταν online επιχειρήσεις, σχετικές με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να χαράξει την δική του business διαδρομή. «Οι πελάτες μας είναι από διάφορες χώρες όπως Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Αυστραλία. Έρχονται σε εμένα και μου λένε: ‘Γιώργο πούλησε την επιχείρηση μου προς 3 εκατομμύρια δολάρια’. Την πουλάω και παίρνω το ποσοστό μου, που είναι της τάξης του 10% έως 20%» σημειώνει.

Τα τελευταία 7 χρόνια ο Γιώργος έχει δημιουργήσει, αγοράσει και πουλήσει πάνω από 75 διαδικτυακές επιχειρήσεις, ενώ µέσω της εταιρίας που έχει ιδρύσει, της Ecommerce Brokers, στοχεύει να πουλήσει επιχειρήσεις συνολικής αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη. «Όλες μου οι επιχειρήσεις, εκτός από αυτή που έχω τώρα, είχαν αποτύχει. Για εμένα όμως δεν υπήρχε η επιλογή να τα παρατήσω», λέει στην ΕΡΤ.

Σήμερα παρέχει επίσης συμβουλές σε νέους, και εξηγεί πως μπορεί να τον βρει κάποιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 1 =