αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 20χρονος που έγινε εκατομμυριούχος μέσα από το Bitcoin, έχει ένα μήνυμα για εσένα

Ο 20χρονος που έγινε εκατομμυριούχος μέσα από το Bitcoin, έχει ένα μήνυμα για εσένα

Για την περίπτωση του Erik Finman έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τον 20χρονο (σήμερα) νέο, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος μέσω του Bitcoin. Μπορεί η τιμή του ψηφιακού νομίσματος να έχει «πάνω» και «κάτω» τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο Finman έχει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Το Bitcoin μπορεί να καταστεί μια εξαιρετικά επικερδής λοταρία, ένα εισιτήριο για μεγάλα κέρδη για εκείνους που θα το εμπιστευθούν ή ακόμη και θα επενδύσουν ευθέως στο κρυπτονόμισμα την επόμενη δεκαετία», σχολιάζει ο Finman, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο MarketWatch.

Και συμπληρώνει: ««Εάν δεν είσαι δισεκατομμυριούχος σε 10 χρόνια από τώρα, έχοντας επενδύσει στο Bitcoin, τότε θα υπάρχει κάποιο δικό σου λάθος».

«Το Bitcoin δεν θα γεννήσει μόνο μερικούς εκατομμυριούχους. Μπορεί να παράξει ακόμη περισσότερα», δήλωνε ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες.

Ο ίδιος ξεκίνησε να επενδύει σε Bitcoin στην ηλικία των 13, τότε που η αξία τους ήταν πολύ χαμηλότερη. Στη συνέχεια πούλησε κάποια coins και με τα 100.000 δολάρια που έλαβε, έφτιαξε την ιδιαίτερη πλατφόρμα εκπαίδευσης, Botangle. Το 2014.

Τον Ιανουάριο του 2015, βρήκε έναν επενδυτή που ήθελε να αγοράσει την εταιρία του. Η πρόταση; Ο επενδυτής θα έδινε στον Finman, 100.000 δολάρια ή 300 Bitcoin. Πιστεύοντας ότι το Bitcoin είναι το «next big think», o 18χρονος επέλεξε να πάρει τα ψηφιακά νομίσματα. Και μάλλον έκανε πολύ καλά.

Ο ίδιος είχε βάλει μάλιστα ένα στοίχημα με τους γονείς του, λέγοντας τους ότι θα γίνει εκατομμυριούχος μέχρι τα 18 του χρόνια. Εκείνοι ποτέ δεν τον πίεσαν να πάει στο πανεπιστήμιο. Το στοίχημα τελικά κερδήθηκε.

«Μπορώ περήφανα να πω ότι τα κατάφερα. Και δεν πήγα στο πανεπιστήμιο» λέει ο 20χρονος εκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + thirteen =