αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 13χρονος επιχειρηματίας που κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση 65.000 δολαρίων από τον Richard Branson

Ο 13χρονος επιχειρηματίας που κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση 65.000 δολαρίων από τον Richard Branson

Για κάποιους το επιχειρηματικό ταξίδι ξεκινά πολύ νωρίς. Πριν καν ενηλικιωθούν. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Carson Kropfl. Ο οποίος ξεκίνησε την δική του εταιρία με το όνομα Locker Board. Τι κάνει; Δημιουργεί skateboard με ήδη χρησιμοποιημένες σανίδες. Μετά από ειδική ανάπλαση που τους κάνει.

Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «Shark Tank». Εκεί κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές. Και όλοι έδειξαν ενδιαφέρον για να επενδύσουν στην εταιρία του. Ο Carson επέλεξε την πρόταση του Richard Branson. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Virgin επένδυσε 65.000 δολάρια στην εταιρία του «μικρού», λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το 20% της εταιρίας.

Όπως εξηγεί μάλιστα ο Carson στο παρακάτω βίντεο, έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Branson. Με το project να αναπτύσσεται συνεχώς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την προβολή της εκπομπής, καταγράφηκε αύξηση 300% στις πωλήσεις της Locker Board.

This 13-Year-Old Entrepreneur Got a $65,000 Investment from Richard Branson

Meet the 13-year-old entrepreneur who got a $65,000 investment on 'Shark Tank' from Richard Branson

Gepostet von MONEY am Montag, 11. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =