αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ 11χρονος που θέλει να «κυριαρχήσει» στα ψηφιακά νομίσματα. Με εστίαση στα παιχνίδια

Ο 11χρονος που θέλει να «κυριαρχήσει» στα ψηφιακά νομίσματα. Με εστίαση στα παιχνίδια

Ο George Weiksner αν και πηγαίνει μόλις στην έκτη δημοτικού, αναδεικνύεται σε μορφή του κόσμου των ψηφιακών νομισμάτων. Ο George Weiksner ζει στο Old Greenwich του Κονέκτικατ και πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο του Greenwich Country. Αλλά η ιστορία του μάλλον δεν έχει πολλά κοινά με τις ιστορίες των συμμαθητών του.

Στην ηλικία των 11 ετών, μάλλον δεν ταιριάζει και τόσο με την πολυτελή ατμόσφαιρα του πανάκριβου εστιατορίου Bagatelle της Νέας Υόρκης όπου διοργανώνονται Crypto Mondays – συναντήσεις ανθρώπων που ασχολούνται με την αλυσίδα των μπλοκ και τα κρυπτονομίσματα, όπου ανταλλάσουν ιδέες και απόψεις για τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.

Κι όμως, τα φαινόμενα απατούν. Ο George δεν είναι ένα παιδάκι που βρέθηκε τυχαία στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Για την ακρίβεια, είναι διευθύνων σύμβουλος του Pocketful of Quarters, που όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του είναι το «καθολικό κρυπτονόμισμα για παιχνίδια».

«Η ιδέα ξεφύτρωσε όταν επέστρεφα μια μέρα από το σχολείο και ο μπαμπάς μου μού είπε για τα κρυπτονομίσματα. Σκέφτηκα κάτι που να αφορά όλα τα παιχνίδια, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε στο ICO Investor TV.

Ο μπαμπάς του, Michael Weiksner, κάτοχος διδακτορικού από το Στάνφορντ, είναι εταίρος στη Rostrum Capital που επενδύει σε εταιρείες-πλατφόρμες επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με το προφίλ του Michael Weiksner στο LinkedIn, η Rostrum σχεδιάζει να επενδύσει από 100.000 έως 250.000 δολάρια σε 15 εταιρείες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. (Και ο George έχει παρουσία στο LinkedIn, όπου αυτοπροσδιορίζεται κυρίως ως μαθητής).

Μπορεί το Pocketful of Quarters να μην έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε κεφάλαιο, αλλά βρίσκει σιγά σιγά τη θέση του στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

«Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι περισσότερο για μετά, ενώ η αρχική προσφορά νομισμάτων είναι περισσότερο για την αρχή. Η δική μας αρχική προσφορά νομισμάτων είναι σαν να επενδύετε σε κάτι που έχει ήδη χτιστεί εν μέρει, και άρα είμαστε κάπου στη μέση» είπε ο George Weiksner.

«Ο μπαμπάς του μού είπε ότι ήθελε να μου κάνει μια παρουσίαση για μια αρχική προσφορά νομισμάτων και τελικά αποδείχθηκε ότι αφορούσε ένα κρυπτονόμισμα για παιχνίδια. Πηγαίνει πολύ καλά» ανέφερε ο Lou Kerner, ο οποίος διοργανώνει τις συναντήσεις.

Πηγή: Fortune Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =