αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Μην τον σπαταλάς»: Οι 5 κανόνες του Steve Jobs για να φτάσεις στην επιτυχία

«Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Μην τον σπαταλάς»: Οι 5 κανόνες του Steve Jobs για να φτάσεις στην επιτυχία

Στα ’70s ο Steve Jobs και ο Steve Woznian ίδρυσαν την Apple, μέσα σε ένα γκαράζ. Μπορεί κανείς να μην πίστευε σε αυτούς στην αρχή της διαδρομής, ωστόσο τελικά η Apple έγινε ένας τεχνολογικός γίγαντας. Και άλλαξε την σχέση των ανθρώπων με τους υπολογιστές. Η διαδρομή του Jobs δεν ήταν εύκολη. Αφού αναγκάστηκε ακόμα και να φύγει από την Apple, και στην συνέχεια να επιστρέψει όταν αυτή ήταν σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση. Οδηγώντας την πάλι στην κορυφή.

Μέσα από αυτή τη ιδιαίτερη διαδρομή, ο Jobs είχε καταλήξει σε κάποιους κανόνες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην δική σου επιτυχία. Πέντε τέτοιους κανόνες παραθέτει το παρακάτω βίντεο. «Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Μην τον σπαταλάς ζώντας την ζωή κάποιου άλλου», είναι μια από τις πιο γνωστές συμβουλές του Steve Jobs. «Αν δεν αγαπάς κάτι, δεν θα πας στο ‘έξτρα μίλι’, δεν δεν θα δουλέψεις το έξτρα Σαββατοκύριακο», έχει πει επίσης ο ίδιος. Δες όλους τους κανόνες στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 7 =