αρχικηVIRALΟ Τσιόδρας σχολίασε την άθληση: Δεν πρέπει να είμαστε όλη την ημέρα ξάπλα

Ο Τσιόδρας σχολίασε την άθληση: Δεν πρέπει να είμαστε όλη την ημέρα ξάπλα

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ την τελευταία χρονική περίοδο, σχολίασε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας. Και αυτό δεν είναι άλλο από την άθληση και το πως αυτή μπορεί να γίνεται εν μέσω κορονοιού.

Ο κ. Τσιόδρας είπε χαρακτηριστικά: Ο εγκλεισμός δεν σημαίνει και αποκλεισμός από κάθε άσκηση και φυσική δραστηριότητα. Αυτό είναι λάθος. Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσει μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε όλη μέρα στο σπίτι ξάπλα και χωρίς κάποια σωματική άσκηση- η οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά. Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που μπορεί να κάνεις κάποιος στο σπίτι του και φυσικά δεν απαγορεύεται η άσκηση έξω με τον τρόπο που εξασφαλίζεται η κοινωνική απομάκρυνση με μία απόσταση ασφαλείας.

Φυσικά έξω ο κίνδυνος είναι και παραμένει μικρότερος. Τον συνωστισμό προσπαθούμε να αποφύγουμε, όχι να μην κάνει ο άνθρωπος άσκηση. Δεν μας ενδιαφέρει η μισή ώρα που θα κάνει κάποιος γυμναστική ή θα περπατήσει.

Η μισή ώρα περπάτημα είναι μία τέλεια αεροβική δραστηριότητα που προστατεύει την υγεία του ανθρώπου, βοηθάει την ευεξία του, την καρδιά του, τον μεταβολισμό του, την ρύθμιση του σακχάρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − eleven =