αρχικηVIRALΟ Σ. Ντούσκος είχε στείλει επιστολές με το βιογραφικό του σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις των Ιωαννίνων. Κανείς δεν ήθελε να γίνει χορηγός του

Ο Σ. Ντούσκος είχε στείλει επιστολές με το βιογραφικό του σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις των Ιωαννίνων. Κανείς δεν ήθελε να γίνει χορηγός του

Σήμερα όλοι μιλούν για τον Στέφανο Ντούσκο. Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Κι όμως, το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του, Μαρία Ντούσκου, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, καμία από τις τοπικές επιχειρήσεις δεν θέλησε να γίνει χορηγός του αθλητή, παρόλο που εκείνος της προσέγγισε. Να σημειώσουμε ότι για Ιωάννινα είναι ο τόπος καταγωγής του αθλητή.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη σ’ αυτό το θέμα και ο Στέφανος είναι πολύ απογοητευμένος… Γιατί έστειλε πάρα πολλές επιστολές με το βιογραφικό του σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις των Ιωαννίνων και δεν δέχτηκε κανένας να γίνει χορηγός του. Δεν τον πιστέψανε. Κανείς… Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Και τελικά τον πλησίασαν κάποιοι από την Αθήνα, γιατί, όπως του είπαν, τον θαύμαζαν. Και του είπαν ‘θέλουμε να γίνουμε χορηγοί σου γιατί ξέρουμε ότι δεν έχεις κανέναν’».

Όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο αθλητής είχε κάνει εξαντλητική προετοιμασία, για να πάει στους Αγώνες. «Ήταν δύσκολο να διατηρούμαι στα 80 κιλά, με το ύψος που έχω. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί τις θυσίες που έκανα για να μείνω εντός ορίου. Δεν έτρωγα μεσημέρια, δεν έτρωγα το βράδυ. Μασούσα παγάκια και τσίχλες, για να ξεχάσω την πείνα μου. Δοκίμασα τον εαυτό μου, σωματικά και ψυχολογικά…», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − eleven =