αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής του Reddit εξήγησε με ένα tweet πως θα χτίσεις τη σωστή ρουτίνα για εσένα, μέσα σε μια χαοτική καθημερινότητα

Ο συνιδρυτής του Reddit εξήγησε με ένα tweet πως θα χτίσεις τη σωστή ρουτίνα για εσένα, μέσα σε μια χαοτική καθημερινότητα

Αν είσαι από αυτούς που δουλεύουν πολλές ώρες καθημερινά, μάλλον νιώθεις ότι συχνά… χάνεται ο έλεγχος. Με πολλές δουλειές να πρέπει να γίνουν μαζί, τα deadlines να πιέζουν, και εσύ να μην καταφέρνεις να είσαι παραγωγικός μέσα σε όλο αυτό το χαοτικό περιβάλλον. Αυτό έχει τύχει και στον Alexis Ohanian. Ο ίδιος είναι συνιδρυτής της διάσημης πλατφόρμας Reddit. Και είναι εκατομμυριούχος από το 2006, όταν και πούλησε την εταιρία στην Conde Nast.

Τώρα συνεχίζει την business διαδρομή του, επενδύοντας σε άλλες εταιρίες. Με ένα Tweet λοιπόν, εξήγησε το πως θα χτίσεις τη σωστή ρουτίνα για εσένα, μέσα σε μια χαοτική καθημερινότητα. «Μπλοκάρετε χρόνο μέσα στην ημέρα, για να τον χρησιμοποιήσετε για να σκεφτείτε, αυτό είναι το καλύτερο για εσάς. Κάντε τακτικό έλεγχο του ημερολογίου σας και εξετάστε πού περνάτε το χρόνο σας. Μάθετε στους ανθρώπους γύρω σας να σέβονται το πρόγραμμα σας» γράφει ο γνωστός εκατομμυριούχος.

Όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος μιλώντας στο CNBC, με αυτό τον τρόπο μπορείς να είσαι πιο παραγωγικός και να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου. «Είμαι ο τύπος του ατόμου που έχει 30 καρτέλες ανοιχτές [στον φορητό υπολογιστή μου] συνήθως, αλλά πρέπει να είμαι πραγματικά εστιασμένος σε ένα πράγμα στο οποίο εργάζομαι, για να είμαι πολύ πιο αποτελεσματικός στην εκτέλεση αυτής της εργασίας», έχει τονίσει ο Ohanian.

Με απλά λόγια: Κάνε μια παύση, σκέψου όσα όλα έχεις να κάνεις, και εστίασε εκεί που πρέπει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + one =