αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής του Netflix τάσσεται κατά της εργασίας από το σπίτι

Ο συνιδρυτής του Netflix τάσσεται κατά της εργασίας από το σπίτι

Η εργασία από το σπίτι έχει διαδοθεί ακόμα περισσότερο τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, ο συνιδρυτής και CEO του Netflix δεν έχει την καλύτερη γνώμη για αυτό το μοντέλο εργασίας.

Σε μία συνέντευξη στη Wall Street Journal ο Reed Hastings συνέκρινε την κουλτούρα της εταιρείας του με μια αθλητική ομάδα: Τα αφεντικά μιλάνε ευθέως, αναμένουμε από τους υπαλλήλους να αναλάβουν μεγάλα ρίσκα και να αποδείξουν την αξία τους, και υπάλληλοι που υπο-αποδίδουν απομακρύνονται από την ομάδα.

Αυτό το μοντέλο, ισχυρίζεται, έγινε πολύ μπερδεμένο για τον κόσμο που εργαζόταν από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. “Το να αναπτύξεις τις ιδέες σου είναι πιο δύσκολο τώρα,” αναφέρει και συμπληρώνει: “Δεν βλέπω κάτι το θετικό.”

Ο Hastings είναι “πολύ εντυπωσιασμένος με τις θυσίες του κόσμου,” αλλά μόλις η πλειοψηφία του προσωπικού εμβολιαστεί κατά του ιού, θα επιστρέψουμε στο γραφείο. Ωστόσο, προβλέπει ότι η πενθήμερη εργασία θα μετατραπεί σε τέσσερεις μέρες στο γραφείο και μία ημέρα εργασία από το σπίτι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + two =