αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ στόχος δεν πρέπει να είναι εξ αρχής τα χρήματα: Ένας κορυφαίος YouTuber παραθέτει την άποψη του μέσα σε 28 δευτερόλεπτα

Ο στόχος δεν πρέπει να είναι εξ αρχής τα χρήματα: Ένας κορυφαίος YouTuber παραθέτει την άποψη του μέσα σε 28 δευτερόλεπτα

Αναμφίβολα, ο Casey Neistat έχει καταγράψει το δικό του ιντερνετικό success story. Έχει εκατομμύρια followers σήμερα. Πρόκειται για τον YouTuber που πριν μερικούς μήνες εξαγοράστηκε από το CNN. Ο 36χρονος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ειδησεογραφικού κολοσσού, όπως και η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει με το όνομα Beme.

Στο παραπάνω βίντεο διάρκειας μόλις 28 δευτερολέπτων, παραθέτει την άποψη του για το πως μπορεί να φτάσει κάποιος στην επιτυχία και την σχέση που πρέπει να έχει με το χρήμα. Λέει καταρχήν τι έκανε ο ίδιος: Δεν έφτιαχνε βίντεο για να βγάζει χρήματα. Αλλά έβγαζε χρήματα για να φτιάχνει βίντεο. Αυτή ήταν η νοοτροπία του, και παραμένει ίδια μέχρι σήμερα.

Όπως εξηγεί, είναι ένα λάθος που κάνουν οι νέοι: Ψάχνουν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο το πάθος τους, θα τους πληρώσει. «Αυτό είναι ένα πολύ κακό σημείο για να ξεκινήσεις», τονίζει ο γνωστός YouTuber. Για να ασχοληθείς με κάτι, πρέπει να είναι το πραγματικό πάθος σου, πέρα από τα χρήματα. Αλλιώς μην το ξεκινήσεις καθόλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 6 =