αρχικηVIRALΟ σκηνοθέτης των Apollo 13 και Inferno, αποκαλύπτει: «Τι θα έκανα διαφορετικά αν γύρναγα τον χρόνο πίσω»

Ο σκηνοθέτης των Apollo 13 και Inferno, αποκαλύπτει: «Τι θα έκανα διαφορετικά αν γύρναγα τον χρόνο πίσω»

Για το ίσως μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην επιτυχημένη πορεία του μέχρι τώρα, μίλησε ο γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, Ron Howard.

Και ποιο είναι αυτό; Το ότι χρησιμοποιούσε ένα money manager. «Το ότι παρέδωσα τη διαχείριση των χρημάτων μου σε έναν οικονομικό σύμβουλο, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει» είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο CNBC.

Πολλές φορές οι οικονομικοί σύμβουλοι δεν ενεργούν προς το συμφέρον των πελατών τους, σημειώνει ο γνωστός σκηνοθέτης. Εξηγώντας παράλληλα, ότι η λύση δεν είναι να μη χρησιμοποιείς καθόλου συμβούλους. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να προτείνουν πράγματα που είναι κατάλληλα για την οικονομική δυνατότητα των πελατών τους.

Όσο για το ποια στρατιγική θα ακολουθήσει τώρα ο Ron Howard; «Έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια, ότι το καλύτερο είναι να δουλεύεις για να ζεις», λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης των Apollo 13, A Beautiful Mind και Inferno. Αναφερόμενος στο πως θα διαχειριστεί στο εξής τα εισοδήματα του, σημειώνει ότι αυτός και η γυναίκα του, κάνουν επενδύσεις πολύ, πολύ πιο συντηρητικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =