αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε startup

Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε startup

Μια νέα καριέρα ανοίγεται για τον πρίγκιπα Χάρι. Μετά την «μεγάλη έξοδο» που έκανε από το παλάτι, μαζί με την Μέγκαν, τώρα έρχεται το νέο επαγγελματικό βήμα. Ο Χάρι έπιασε δουλειά ως στέλεχος σε startup.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στη Wall Street Journal, θα γίνει chief impact officer της BetterUp Inc., εταιρίας online coaching και ψυχικής υγείας. 

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε ο Χάρι στo αμερικανικό Μέσο, σχετικά με τη νέα του δουλειά. «Η ενεργητική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», πρόσθεσε. 

Ο Χάρι είπε πως εδώ και μερικούς μήνες χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή της BetterUp και έναν coach. 

«Ο coach μου είναι, ειλικρινά, καταπληκτικός και πάντα μου έδινε άριστες συμβουλές και μια φρέσκια οπτική, κάτι τόσο πολύτιμο», είπε στη WSJ. 

Ο Alexi Robichaux, CEO της BetterUp, αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για σύμβαση εργασίας του πρίγκιπα Χάρι ή τον τρόπο πληρωμής του, σημειώνει η εφημερίδα. 

Ωστόσο «είναι ένας σημαντικός και αξιόλογος ρόλος», είπε ο Robichaux για την προσθήκη του Χάρι στην εταιρία. «Είναι συνώνυμος με αυτή την προσέγγιση ψυχικής υγείας και του να επενδύεις πραγματικά στον εαυτό σου», πρόσθεσε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 9 =