αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πιο δημοφιλής TikToker του κόσμου χρεώνει 750.000 δολάρια για ένα post

Ο πιο δημοφιλής TikToker του κόσμου χρεώνει 750.000 δολάρια για ένα post

Πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει κάποιος από το TikTok; Πολλά. Ειδικά αν είσαι πιο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου στην πλατφόρμα. Ο Khaby Lame 154 εκατομμύρια followers.

Σε συνέντευξη του στο αμερικανικό Fortune αποκάλυψε ότι πλέον χρεώνει έως 750.000 δολάρια ανά post στο TikTok. Με απλά λόγια, αν θέλεις να σε προβάλει στο τεράστιο κοινό του, πρέπει να πληρώσεις… πολλά χρήματα.

@khaby.lame

Let’s see if you guys can DUET with me!! I love the new Pixel7! I will repost all duets with me on my iG Stories🤯 @googlepixel #BroughttoyoubyGoogle #teampixel

♬ suono originale – Khabane lame

Ο 22χρονος είναι πλέον εκατομμυριούχος. Και έχει μεγάλα έσοδα από συμφωνίες που κάνει με brands. Για παράδειγμα, έβγαλε $450.000 ανά collaboration clip, στην συνεργασία που είχε με την Hugo Boss. Επιπλέον, ο Lame ανανέωσε ένα συμβόλαιο με ένα μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, που περιλαμβάνει 750.000 $ για μια ανάρτηση στο TikTok.

@khaby.lame

Nobody can scare Zlatan 🥵 #learnfromkhaby #learnontiktok #ibrahimovic #zlatanibrahimovic @tiktok @tiktokcreators

♬ Hotel – Lawsy

Η Raina Penchansky, Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρύτρια της εταιρείας διαχείρισης influencer, Digital Brand Architects, μίλησε για τον Lame και άλλους influencers που κάνουν παρόμοιες ακριβές συμφωνίες.

«Οι περισσότεροι influencers φτάνουν σε ένα ορισμένο σημείο της καριέρας τους όπου έχουν υποστηρίξει μια σειρά από brands και έχουν μια σταθερή αμοιβή για αυτές τις δομές, αλλά αρχίζουν να θέλουν λίγο περισσότερο κίνητρο από αυτές τις συνεργασίες», είπε η Penchansky. «Τότε αρχίζουμε να συζητάμε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να αποκτήσουν βαθύτερες σχέσεις με εταιρείες ή με εταιρείες που θέλουν να ξεκινήσουν».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =