αρχικηVIRAL«Ο πατέρας μας ήθελε να ανοίξει ο Mark φαστφουντάδικο McDonald’s»: Μια άγνωστη ιστορία αποκάλυψε η αδερφή του Zuckerberg

«Ο πατέρας μας ήθελε να ανοίξει ο Mark φαστφουντάδικο McDonald’s»: Μια άγνωστη ιστορία αποκάλυψε η αδερφή του Zuckerberg

Το ίντερνετ (και η καθημερινότητα μας) ίσως σήμερα θα ήταν διαφορετικά, αν κάποτε ο Mark Zuckerberg είχε ακούσει την ιδιαίτερη προτροπή του πατέρα του. Σαν σήμερα το 2004 ο 19χρονος Zuckerberg ξεκινούσε το Facebook. Λίγο πριν όμως είχε συμβεί κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα.

Η αδερφή του Zuckerberg, Randi, φέρνει στο φως μια άγνωστη ιστορία. Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της οικογένειας είχε κάνει μια πρόταση στον Mark Zuckerberg πριν καν μπει στο Χάρβαρντ: Να ανοίξει μαζί με τις αδερφές του ένα κατάστημα McDonald’s, μέσω franchise. Αυτό θα λειτουργούσε ως μια εναλλακτική, στην περίπτωση που δεν ήθελε να σπουδάσει.

Τελικά ο Zuckerberg αποχώρησε από το πανεπιστήμιο, αλλά δεν άκουσε τον πατέρα του. Και επέλεξε να αφοσιωθεί σε μια… άγνωστη τότε πλατφόρμα. Το Facebook.

Όπως λέει η Randi στο CNN, ενώ οι γονείς της είχαν ανάμικτα συναισθήματα για την αποχώρηση του Mark Zuckerberg από το πανεπιστήμιο, υποστήριξαν τελικά την επιλογή του. Όπως έκαναν και με τις επιλογές όλων των παιδιών της οικογένειας.

Το βέβαιο είναι ότι τότε ο Zuckerberg έκανε την σωστή επιλογή…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =