αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ ΟΑΕΔ άνοιξε 10 θέσεις για ελληνόφωνους στη Μάλτα- Συγκεκριμένη ειδικότητα, μισθός 23.500 ευρώ τον χρόνο

Ο ΟΑΕΔ άνοιξε 10 θέσεις για ελληνόφωνους στη Μάλτα- Συγκεκριμένη ειδικότητα, μισθός 23.500 ευρώ τον χρόνο

Αγγελία για 10 θέσεις εργασίας ανέβασε ο ΟΑΕΔ, με τις ανοιχτές θέσεις να αφορούν ελληνόφωνους που θέλουν να δουλέψουν στην Μάλτα. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο επίσημο site του ΟΑΕΔ, η εταιρία Evolution Gaming Malta ψάχνει άτομα για την ειδικότητα «Greek Speaking Game Presenter» και η θέση βρίσκεται στην περιοχή L-Imriehel της Μάλτας. Η αγγελία αναφέρει ακόμα ότι η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης.

«Αναζητούμε παρουσιαστές παιχνιδιών που θέλουν να εργαστούν σε ένα γρήγορο και διεθνές περιβάλλον εργασίας για το στούντιο μας στη Μάλτα. Ως παρουσιαστής παιχνιδιών, θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας μπροστά από την κάμερα, καθοδηγώντας τα games και αλληλεπιδρώντας live με τους παίκτες μας για να προσφέρετε μια συναρπαστική και ανταποδοτική εμπειρία» σημειώνει η εταιρία, με την δραστηριότητα της να εστιάζει στα online τυχερά παιχνίδια.

Όσο για τον μισθό; Αυτός φτάνει τα 23.500 ευρώ τον χρόνο. Ενώ η εταιρία δίνει επίσης μηνιαία μπόνους απόδοσης και δωρεάν συνδρομή στο γυμναστήριο.

Η εταιρεία προσφέρει παράλληλα τρίμηνη εκπαίδευση, η οποία γίνεται επί πληρωμή.

Το deadline για τις αιτήσεις είναι στις 31 Ιανουαρίου. Μπορείτε να κάνετε αίτηση και να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 9 =