αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο Νο1 λόγος για να αφήσεις το πανεπιστήμιο»: Εξηγεί ο συνιδρυτής της Oculus (ο οποίος το έκανε επίσης)

«Ο Νο1 λόγος για να αφήσεις το πανεπιστήμιο»: Εξηγεί ο συνιδρυτής της Oculus (ο οποίος το έκανε επίσης)

Ο Palmer Luckey είναι σήμερα 26 ετών και έχει μια περιουσία που υπολογίζεται στα 730 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για τον συνιδρυτή της Oculus VR. Μιλώντας στο αμερικανικό CNBC, ο γνωστός επιχειρηματίας γυρνά τον χρόνο πίσω. Και θυμάται την στιγμή που άφησε το πανεπιστήμιο.

Γιατί το έκανε; Γιατί ήθελε να ξεκινήσει την Oculus. Όπως εξηγεί, ήταν η στιγμή που έπρεπε να αφήσει το πανεπιστήμιο για να αναπτύξει την επιχείρηση του. «Ήμουν στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, με την κατάλληλη τεχνολογία. Αν δεν το έκανα αυτό τότε, θα αναρωτιόμουν για την υπόλοιπη ζωή μου ‘τι θα γινόταν αν’» λέει ο ίδιος.

«Αποφάσισα να απέχω για 1 έτος από τη σχολή. Θα προσπαθούσα να κάνω την Oculus πετυχημένη. Αν δεν δούλευε, θα επέστρεφα στο πανεπιστήμιο. Αν πετύχαινε, πιθανότατα δεν θα χρειαζόμουν να επιστρέψω», τονίζει χαρακτηριστικά.

Η εταιρία του Luckey πωλήθηκε στο Facebook προς 2 δισ. δολάρια. Και η παρότρυνση του ίδιου είναι σαφής: Μη φοβάσαι να αφήσεις το πανεπιστήμιο για 1 χρόνο, αν υπάρχει ένας καλός λόγος.

When it’s OK to skip college

This is the only reason you should skip college — according to college dropout and Oculus founder Palmer Luckey: https://cnb.cx/2H3webv

Gepostet von CNBC Make It am Dienstag, 5. März 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + nine =