αρχικηVIRALΟ Νο1 Ελληνικός προορισμός για φέτος. Και δεν είναι νησί

Ο Νο1 Ελληνικός προορισμός για φέτος. Και δεν είναι νησί

«Ελλάδα» και «διακοπές» μπορεί να αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες στο μυαλό όλων μας, δεν θα ήταν ψέμα, όμως, αν λέγαμε πως το μυαλό των περισσοτέρων όταν μιλούν για ελληνικό ήλιο, θάλασσες και παραλίες μοναδικής ομορφιάς πάει σε κάποιο από τα δημοφιλή νησιά μας.

Οι πιο… ψαγμένοι τουρίστες γνωρίζουν πως η Ελλάδα «κρύβει» πολλά ειδυλλιακά  μέρη για καλοκαιρινές διακοπές πέρα από Κυκλάδες, Επτάνησα, Δωδεκάνησα και Σποράδες; Πράγμα που επιβεβαιώνει και νέα έρευνα της παγκόσμιας συμβουλευτικής εταιρείας με εξειδίκευση στον τουρισμό «Horwath HTL», η οποία θέλει την Ελλάδα να βρίσκεται 3η στην προτίμηση των τουριστών στη Μεσόγειο, μετά την Ισπανία (22,04%) και την Ιταλία (15,70%).

Το 15,01% των ταξιδιωτών επιθυμούν τα ταξιδέψουν στη χώρα μας ακόμα και εν μέσω πανδημίας, στην πλειοψηφία τους όμως όχι σε κάποιο νησί αλλά στην όμορφη Χαλκιδική!

Στις προτιμήσεις των τουριστών ακολουθούν η Κρήτη, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Μύκονος και η Ρόδος ενώ άλλοι ελληνικοί προορισμοί που είχαν την τιμητική τους στην εν λόγω έρευνα είναι μερικά νησιά του Ιονίου και των Κυκλάδων, η Κως και η Πελοπόννησος.
Απ’ όλα έχει το μενού, σα να λέμε, με εμάς να μην μπορούμε παρά να σταθούμε στην πρωτιά της Χαλκιδικής. Μιλάμε για προορισμό στον οποίο δεν προλαβαίνεις να μετράς παραλίες. Παραλίες που βρέχονται από το Αιγαίο και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά μας. 

Οι παραλίες της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και της Ανατολικής Ακτής δεν «βουλιάζουν» τυχαία κάθε χρόνο από κόσμο, καθώς μιλάμε για μέρη με απίστευτη θέα, κρυστάλλινα νερά και χρυσές αμμουδιές που χιλιοφωτογραφίζονται καθημερινά από τους θαμώνες.

Πηγή: Menshouse.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − three =