αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Νίκος Δρανδάκης αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα, πόσο κόστισε η εξαγορά του Taxibeat το 2016

Ο Νίκος Δρανδάκης αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα, πόσο κόστισε η εξαγορά του Taxibeat το 2016

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στα Νέα, ο ιδρυτής της δημοφιλούς εφαμοργής Beat (πρώην Taxibet), Νίκος Δρανδάκης. Σε αυτή μίλησε για όλη τη διαδρομή του μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα, το πόσο κόστισε ακριβώς η εξαγορά του Taxibeat από την γερμανική Daimler το 2016. Η εν λόγω εξαγορά έφτασε λοιπόν στα 45 εκατ. ευρώ (που τα μοιράστηκαν, όχι βέβαια με το ίδιο ποσοστό, καμιά πενηνταριά άτομα – εκτός από όσους είχαν συνεισφέρει στο αρχικό κεφάλαιο και οι υπάλληλοι στους οποίους ο Νίκος Δρανδάκης έδινε μετοχές).

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε επίσης και για την καθημερινότητα του. «Θέλω οπωσδήποτε οκτώ ώρες ύπνο την ημέρα. Ξέρεις, το πρότυπο του επιτυχημένου επιχειρηματία είναι ότι ξυπνάει στις έξι το πρωί, κάνει διαλογισμό, μετά κάνει γυμναστική, μετά πάει τα παιδιά του στο σχολείο και μέχρι να πάει στη δουλειά του έχει περάσει η μισή μέρα. Δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος. Στο σχολείο πάντα έχανα την πρώτη ώρα. Μετά, ακόμη χειρότερα. Τα τελευταία χρόνια έχω καταφέρει να ξυπνάω μέχρι τις εννέα».

Και ως προς τα άλλα must του σύγχρονου lifestyle, υγιεινή διατροφή για παράδειγμα; «Προσπαθώ να τρώω σωστά, αλλά όχι υπερβολές. Τρώω κρέας, μου αρέσει το καλό φαγητό, τα καλά εστιατόρια, τα ψάχνω και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό». Ο ίδιος μαγειρεύει; «Οχι, δεν το έχω καθόλου. Δεν μου αρέσει». Γυμναστική; «Ούτε και με αυτό τα έχω καταφέρει. Κάνω κάποια δίμηνα, τρίμηνα, μετά τα παρατάω. Και διαλογισμό έχω κάνει για κανένα δίμηνο, το παράτησα κι αυτό».

Σε ότι αφορά το μέλλον: Η Daimler του ομίλου Mercedes-Benz που το 2016 εξαγόρασε την Taxibeat προχωρά σε μια επένδυση στην Αθήνα άνω των 200 εκατομμυρίων που θα δημιουργήσει 200 θέσεις εργασίας. Πάντα με βάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Beat, αντικείμενό της θα είναι η έρευνα και η τεχνολογία ενώ στα γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας που θα εγκαινιασθούν τον Μάιο θα διοργανώνονται και σχετικές εκδηλώσεις με εκπροσώπους από όλον τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =