αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Μασούτης άνοιξε σήμερα νέο κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Και θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό

Ο Μασούτης άνοιξε σήμερα νέο κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Και θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό

Σε φουλ ρυθμούς εξελίσσεται η… επεκτατική πολιτική της Μασούτης. Η γνωστή αλυσίδα άνοιξε σήμερα νέο κατάστημα στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Αυτό είναι το 59ο κατάστημα της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας στην περιοχή της Αττικής, μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής και την κάθοδο στην Αθήνα.

Ήδη η αλυσίδα τρέχει για το 2019 επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 25 εκ. ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό πέρα από τις προσφορές και τις εκπτώσεις για την προσέλκυση πελατών προβλέπεται η ίδρυση 15 νέων καταστημάτων. Από αυτά τα 10 αφορούν σημεία της Αττικής, και μεταξύ των οποίων κι ένα Grand Μασούτη, έκτασης άνω των 2.000 τ.μ, και cash and carry. Στόχος της εταιρείας μέχρι το 2020 είναι να έχει φθάσει τον κύκλο εργασιών της στο 1 δισ. ευρώ.

Συνολικά η εταιρεία «Μασούτης» σήμερα, διαθέτει 332 σημεία πώλησης, με γεωγραφική παρουσία σε Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Βόρειο Αιγαίο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + seven =