αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως θα είναι το Facebook με την εικονική πραγματικότητα (και είναι εντυπωσιακό)

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως θα είναι το Facebook με την εικονική πραγματικότητα (και είναι εντυπωσιακό)

Σε ένα εντυπωσιακό event, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσίασε την επόμενη ημέρα του Facebook. Και πως θα είναι αυτή; Φαίνεται ότι θα είναι «συνδεδεμένη» με την εικονική πραγματικότητα.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεγκ το έδειξε στην πράξη, πάνω στην σκηνή. Φορώντας τα γυαλιά Oculus, που σε «βάζουν» στον κόσμο του Virtual Reality. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδρυτής του Facebook συνάντησε… άλλους δύο συνεργάτες του. Οι οποίοι δεν βρίσκονταν με φυσική παρουσία στο ίδιο κτίριο. Για την ακρίβεια συνάντησε τα avatars τους. Συζήτησαν, παίξανε παιχνίδια και μεταφέρθηκαν εικονικά σε διάφορα μέρη: από το σπίτι του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μέχρι τον πλανήτη Άρη. Ενώ σε κάποια στιγμή, τον Ζούκερμπεργκ κάλεσε και η γυναίκα του, μέσω βίντεο κλήσης στο Messenger. Όλα αυτά το κοινό τα παρακολουθούσε LIVE, «μέσα» στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Στη συνέχεια, ο ιδρυτής του Facebook είδε τον «εικονικό εαυτό» του. «Μοιάζω με τον Justin Timberlake!» αναφώνησε, προκαλώντας γέλια στην κατάμεστη αίθουσα.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge, ο στόχος του Ζούκερμπεργκ είναι σαφής: θέλει να μετατρέψει το FB από ένα μέρος που μπορείς να ανεβάζεις κείμενα και φωτογραφίες, σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θα μιλούν σαν να βρίσκονται απέναντι, πρόσωπο με πρόσωπο. Αν όλα αυτά ακούγονται λίγο… ακαταλαβίστικα, τότε δείτε τις φωτογραφίες από το σημερινό (6/10) event, που ήταν γεμάτο εικονική πραγματικότητα.

ssp_831-0

ssp_832-0

ssp_836-0

ssp_854-0

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =