αρχικηVIRALΟ λόγος για τον οποίο οι θέσεις στα αεροπλάνα δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα παράθυρα

Ο λόγος για τον οποίο οι θέσεις στα αεροπλάνα δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα παράθυρα

Όταν είσαι για 10 ώρες περιορισμένος σε μια θέση αεροπλάνου, είναι λογικό να θέλεις να αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει λίγο. Για να μην εστιάζει μόνο… στις αναταράξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί επιβάτες επιλέγουν να κάθονται δίπλα σε κάποιο παράθυρο και να χαζεύουν τη θέα.

Αλλά εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που ίσως έχεις παρατηρήσει: Οι θέσεις δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα παράθυρα (όπως μπορείς να δεις στην παραπάνω φωτο). Μπορεί, δηλαδή, να πιάσεις μια εσωτερική θέση, αλλά να μην έχεις την ιδανική θέα που θα ήθελες.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Την απλή απάντηση έρχεται να δώσει το διάσημο Travel and Leisure. Οι αεροπορικές εταιρίες έχουν τον πλήρη έλεγχο για το πόσες σειρές καθισμάτων βρίσκονται μέσα σε μια καμπίνα. Όπως καταλαβαίνεις, ο στόχος τους είναι να χωρέσουν… όσο πιο πολλούς επιβάτες γίνεται. Και δεν νοιάζονται τόσο για το αν θα έχεις εσύ μια μαγευτική θέα για να ποστάρεις στο Instagram. Για αυτό λοιπόν οι σειρές δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα παράθυρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + fourteen =