αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο λόγος για τον οποίο δεν είσαι πετυχημένος»: Εξηγεί ο προσωπικός coach των Michael Jordan και Kobe Bryant (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο λόγος για τον οποίο δεν είσαι πετυχημένος»: Εξηγεί ο προσωπικός coach των Michael Jordan και Kobe Bryant (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ακούω συνεχώς ανθρώπους να λένε ‘Ω κοίτα στον καθρέφτη και θα δεις γιατί δεν πετυχαίνεις’. Δεν το πιστεύω αυτό, οκ; Είναι αυτό που δεν βλέπεις στον καθρέφτη, που σε κρατά πίσω». Κάπως έτσι, ο Tim Grover εξηγεί το γιατί κάποιος δεν φτάνει στην επιτυχία. Ο ίδιος, ξέρει πολύ καλά από success stories. Έχει υπάρξει ο προσωπικός γυμναστής των σούπερ σταρ, Michael Jordan και Kobe Bryant. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την διαφορά τελικά;

«Το σώμα έχει περιορισμούς. Το μυαλό δεν έχει», τονίζει ο ίδιος.

Ναι, είναι όλα εκείνα που δεν μπορείς να δεις σε έναν καθρέπτη. Όπως σημειώνει ο Grover στο παραπάνω βίντεο, εστιάζουμε υπερβολικά στο τι μπορεί να κάνει το σώμα μας, ξεχνώντας ότι όλα ξεκινούν από το μυαλό. Αν δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος, τότε δεν θα είσαι και σωματικά έτοιμος.

Ο έμπειρος coach, εκτιμά ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη έχουν το δικό τους χάρισμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις τι χάρισμα έχεις. Το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί. Πρέπει στη συνέχεια να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Και να πιστέψεις ότι μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία.

Τι λέτε, έχουν όλα αυτά εφαρμογή και στην επιχειρηματικότητα;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − two =