αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ κύβος ερρίφθη: Σε ποια εταιρία θα ανήκει πλέον το ιστορικό κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Ο κύβος ερρίφθη: Σε ποια εταιρία θα ανήκει πλέον το ιστορικό κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Η Value Τουριστική, η οποία ελέγχεται κατά 100% από την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Dimand, πλειοδότησε σήμερα στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτιρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στο Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία «Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.» μέχρι την πτώχευσή της. Το τίμημα που προσφέρθηκε ανήλθε σε 10,89 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας Value Τουριστική Α.Ε. Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο με την εκπλήρωση των προϋποθέσεων που ορίζονται στο ανωτέρω προσύμφωνο.

Η Value Τουριστική θα αποτελέσει κοινοπραξία (jointventure) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου που στο παρελθόν στέγαζε την εφημερίδα Ελευθεροτυπία και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο.

Η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου μεταβίβασης του ακινήτου θα λάβει χώρα κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικαστικών ενεργειών που προβλέπονται από το νόμο.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 5 =