αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ κολοσσός TUI λανσάρει πακέτα «Workations» για όσους θέλουν να έρθουν και να δουλέψουν remote από την Ελλάδα

Ο κολοσσός TUI λανσάρει πακέτα «Workations» για όσους θέλουν να έρθουν και να δουλέψουν remote από την Ελλάδα

Το βλέμμα στραμμένο στους digital νομάδες και τους remote εργαζόμενους έχει η TUI. Ο ταξιδιωτικός κολοσσός ανακοίνωσε τα πακέτα «Workations» τα οποία είναι νέα ταξιδιωτικά πακέτα σε επιλεγμένους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, για τους Βρετανούς που αναζητούν… μία αλλαγή σκηνικού ενώ εργάζονται.

Η TUI προωθεί ένα «work from anywhere» μοντέλο, και μάλιστα σύμφωνα με την εταιρία τα «Workations» μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα.

Νέα έρευνα που διεξήχθη από την TUI έδειξε ότι το 52% του συνόλου του office προσωπικού θα έβλεπε θετικά μια τέτοια ευκαιρία και οι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι θα τους έκανε πιο ευτυχισμένους και καλύτερους στη δουλειά τους. Την ίδια στιγμή, το 72% των Λονδρέζων ότι θα καλωσόριζαν την ευκαιρία να εργαστούν από απόσταση, ποσοστό υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη ή περιοχή.

Σύμφωνα με την TUI, μετά από τόσους μήνες που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε λόγω της πανδημίας, τα Workations θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους καθώς και να βελτιώσουν την ευημερία τους.

https://news.gtp.gr/wp-content/uploads/2021/09/TUI_top-benefits-workations_1.jpg

Τα πακέτα της TUI διατίθενται σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων all inclusive, σε όλη την Ισπανία, τα Καναρίνια νησιά, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και την Τζαμάικα.

Σύμφωνα με την TUI, κάθε ξενοδοχείο έχει επιλεγεί προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι προσφέρει χώρο γραφείου, καλό wifi και μπαλκόνι ή βεράντα. Τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες σε θέρετρα, όπως σπα, γυμναστήρια και καθημερινές δραστηριότητες όπως η γιόγκα, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν και να συνδυάσουν την δουλειά με τις διακοπές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Visa για Digital Νομάδες: Μια δικηγόρος μας λύνει όλες τις απορίες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + nineteen =