αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «κανόνας των 2 λεπτών» που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου

Ο «κανόνας των 2 λεπτών» που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου

Όλοι βάζουμε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε στη ζωή μας. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά του νομίσματος, μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί το κίνητρο και η συνέπεια.

Μπορεί να σου φράξει το δρόμο, μερικές φορές εντελώς. Και μετά τα παρατάς. Πιθανώς να σκέφτεσαι άσχημα τον εαυτό σου. Είναι όμως λύση;

Τι μπορείς να κάνεις διαφορετικά; Το αμερικανικό addicted2success.com παραθέτει τον «κανόνα των 2 λεπτών», που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου.

Τα δεδομένα είναι απλά: Οταν ξεκινάτε μια νέα συνήθεια ή task, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια μικρή ενέργεια ή ενότητα που δεν διαρκεί περισσότερο από 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Oχι περισσότερο από 2 λεπτά. Η ιδέα πίσω από αυτόν τον κανόνα είναι ότι, ξεκινώντας με μια μικρή, διαχειρίσιμη εργασία, γίνεται πολύ πιο εύκολο να χτίσετε δυναμική και να ξεπεράσετε το εμπόδιο της αναβλητικότητας.

Αυτή είναι μια καλή στρατηγική, γιατί μόλις αρχίσετε να κάνετε το σωστό, θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσετε. Ο στόχος σε αυτό είναι να δημιουργήσετε μια… πύλη που σας οδηγεί σε έναν δρόμο που είναι πιο παραγωγικός. Κάνετε μικρά βήματα προς τους στόχους σας. Η δουλειά αυτή, αν συνεχιστεί, θα σε οδηγήσει εκεί που θες.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 15 =