αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «κανόνας με την σκάλα» που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, όπως οι εκατομμυριούχοι

Ο «κανόνας με την σκάλα» που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, όπως οι εκατομμυριούχοι

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία και να γίνεις εκατομμυριούχος. Αλλά τι είναι αυτό που κάνουν άνθρωποι όπως ο Mark Zuckerberg, ο Elon Musk ή ο Richard Branson, και καταφέρνουν να πετυχαίνουν τον έναν στόχο μετά τον άλλο; Και τελικά, να έχουν μια «ιδανική ζωή».

Ο Tom Corley είναι συγγραφέας, και για τις ανάγκες ενός βιβλίου του, μελέτησε τις ζωές 233 εκατομμυριούχων, για 5 χρόνια. Μιλώντας στον φακό του Business Insider, περιγράφει μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. Μερικές συνήθειες που έχουν οι πλούσιοι άνθρωποι.

Ίσως, το πιο σημαντικό που θα ακούσεις, είναι ο «κανόνας με την σκάλα». Αυτό που έχεις να κάνεις αρχικά, είναι να φανταστείς την «ιδανική ζωή» για εσένα. Πως θα ήθελες να είσαι σε 10,15, 20 χρόνια. Δες τα όνειρα που θες να πραγματοποιήσεις. Π.χ. ένα καλό σπίτι ή ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια, εστίασε στο κάθε ένα όνειρο σου, και φαντάσου το σαν ένα σκαλί μιας σκάλας. Σχεδίασε 4-5 στόχους γύρω από αυτό το όνειρο. Είναι ουσιαστικά τα προαπαιτούμενα για να φτάσεις στο όνειρο σου. Μόλις το πραγματοποιήσεις, θα πας στο επόμενο σκαλί. Και καθώς ανεβαίνεις την σκάλα, θα φτάνεις όλο και πιο κοντά στην ζωή που θέλεις να κάνεις.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς επίσης, ότι οι πετυχημένοι και πλούσιοι άνθρωποι, δεν σταματούν να βελτιώνονται. Μάθε συνεχώς νέα πράγματα και βελτίωσε τις δεξιότητες σου. Σε ότι αφορά τα χρήματα, προσπάθησε να κάνεις οικονομία και στη συνέχεια θα μπορείς να επενδύσεις τα χρήματα που έχεις μαζέψει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =