αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ καθηγητής του MIT, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, έρχεται για μια νέα ομιλία στην Ελλάδα

Ο καθηγητής του MIT, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, έρχεται για μια νέα ομιλία στην Ελλάδα

Φαίνεται ότι οι… sold out αίθουσες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, έχουν κάνει τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, να έρχεται αρκετά συχνά στην χώρα μας. Ο ίδιος είχε κάνει κάποιες ομιλίες στην αρχή του 2018, και τώρα επιστρέφει ξανά. Στο τρίτο Microsoft Summit. Στις 22 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του εμβληματικού Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με θέμα “Empower3: Countries, Organizations, People”, το Microsoft Summit αποτελεί το ετήσιο flagship event της Microsoft Hellas.

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης είναι σήμερα Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου ΜΙΤ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που στα 27 του κατάφερε να λύσει σε μόλις ένα χρόνο τον επί 60 χρόνια άλυτο γρίφο του Nash.

Στο Microsoft Summit θα εμφανιστούν και άλλοι αξιόλογοι ομιλητές όπως Toomas Hendrik Ilves, ο πρώην Πρόεδρος της Εσθονίας, ο οποίος στα 10 χρόνια της θητείας του κατάφερε να οδηγήσει το μεγαλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό που έχει βιώσει ποτέ η χώρα. Ο James Whittaker, Microsoft Distinguished Engineer & Visionary, αρχιτέκτονας της διαδικτυακής πλατφόρμας Bing και συγγραφέας. Θα μιλήσει επίσης ο Dr. Dimitri Amiras, ο ελληνικής καταγωγής ακτινολόγος και Consultant Musculoskeletal Radiologist στο Imperial College Healthcare NHS Trust, που ηγήθηκε της ομάδας Βρετανών ερευνητών, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση με τη βοήθεια συσκευής μεικτής πραγματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της Microsoft.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 2 =