αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ καθηγητής Αγγλικών που παράτησε την δουλειά του και τώρα βγάζει ως 30.000 δολάρια τον μήνα ταξιδεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καθηγητής Αγγλικών που παράτησε την δουλειά του και τώρα βγάζει ως 30.000 δολάρια τον μήνα ταξιδεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Λένε ότι τα μεγάλα success stories χρειάζονται τολμηρές επιλογές. Και σίγουρα αυτό ισχύει στην περίπτωση του Drew Binsky. Η ιστορία του έχει ως εξής: Ο ίδιος εργαζόταν ως καθηγητής Αγγλικών, παράτησε την δουλειά του και τώρα βγάζει από 1.000 ως 30.000 δολάρια τον μήνα. Ενώ παράλληλα ταξιδεύει.

Πως γίνεται αυτό; Ο ίδιος δουλεύει ως blogger και Youtuber. Με απλά λόγια πάει ταξίδια και στην συνέχεια ανεβάζει υλικό στο blog και στο κανάλι του. Πλέον έχει αναπτύξει το δικό του κοινό- είναι χαρακτηριστικό ότι το κανάλι του έχει πάνω από 500.000 συνδρομητές.

Πέρυσι, ο Drew δήλωσε ότι κέρδισε πάνω από 154.000 δολάρια από διαφημιστικά έσοδα από το Facebook και το YouTube, καθώς είχε συνάψει συνεργασίες με εταιρείες όπως η Booking.com. Οι εταιρίες προβάλλονται μέσα από τα βίντεο και τα άρθρα του, και αξιωποιούν την επιρροή που έχει ο Drew στους ακολούθους του.

Ο ίδιος έχει ταξιδέψει σ επάνω από 163 χώρες. Ταξιδεύει και βγάζει χρήματα. Ωστόσο ακόμα και σήμερα ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Ποτέ δεν εξετάζω τα χρήματα ως κίνητρο σε ό, τι κάνω».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 11 =