αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος και αυτή τη Δευτέρα στην εκπομπή «Today». Θέμα συζήτησης το Networking

Ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος και αυτή τη Δευτέρα στην εκπομπή «Today». Θέμα συζήτησης το Networking

Back2Back… για δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα βρεθεί στην εκπομπή «Today» που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα και προβάλλεται από το κανάλι Actio24. H ενημερωτική εκπομπή ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε αύριο Δευτέρα (23/4) στο ACTION 24, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Αυτή τη φορά το θέμα συζήτησης θα είναι το Networking. Αφού όπως έχουμε ξανά πει, το δίκτυο μπορεί να κάνει την διαφορά στην επαγγελματική σου διαδρομή. Το ερώτημα εδώ είναι βέβαια το πως μπορεί κάποιος να «χτίσει» το δίκτυο του. Τέτοιες χρηστικές συμβουλές, θα δοθούν στην αυριανή εκπομπή.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (43:05 λεπτό). Τότε έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως μπορείς να κάνεις γνωστό το project σου, χωρίς μπάτζετ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − one =