αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του Dropbox θα έδινε στον 22χρονο εαυτό του ένα μπαλάκι του τένις, έναν κύκλο και τον αριθμό 30.000

Ο ιδρυτής του Dropbox θα έδινε στον 22χρονο εαυτό του ένα μπαλάκι του τένις, έναν κύκλο και τον αριθμό 30.000

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στους New York Times, ο ιδρυτής του Dropbox, Drew Houston. Και ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που αποκάλυψε; Μίλησε για το τι θα έδινε στον… 22χρονο εαυτό του, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Με άλλα λόγια, πως θα βοηθούσε τον «μικρό» Drew Houston, με την εμπειρία του σήμερα.

Όπως είπε λοιπόν, θα έδινε στον εαυτό του ένα μπαλάκι του τένις, έναν κύκλο και τον αριθμό 30.000. Μάλλον, δεν είχατε αυτά στο μυαλό σας, σωστά; Ο ίδιος όμως εξήγησε τι ακριβώς εννοεί.

«Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι και επιχειρηματίες είναι πραγματικά επίμονοι, με σκοπό να λύσουν ένα πρόβλημα που τους επηρεάζει», είπε αρχικά και συνέχισε: «με το μπαλάκι του τένις, μπορείς να δεις την επιμονή στο βλέμμα του σκύλου μου, όταν του ρίξεις το αντικείμενο προς το μέρος του».

Ο κύκλος θα υπενθύμιζε στον «μικρό» εαυτό του Houston, ότι πρέπει να περιβάλλει τον ίδιο με τους σωστούς ανθρώπους. «Ουσιαστικά είσαι… ο μέσος όρος των 5 στενότερων φίλων σου. Οπότε φρόντισε να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον τριγύρω σου που να σου δίνει το καλύτερο δυνατό» λέει χαρακτηριστικά.

Μένει ο αριθμός 30.000. Όπως είπε ο Mr Dropbox, κάποτε είχε διαβάσει ότι ένας άνθρωπος ζει κατά μέσο όρο 30.000 ημέρες. «Έτσι θα πρέπει να καταλάβεις ότι κάθε ημέρα μετράει», υπογραμμίζει.

Σημειώνεται, ότι ο Drew Houston δημιούργησε το διάσημο Dropbox το 2007, σε ηλικία 24 ετών, μαζί με τον συμφοιτητή του, Arash Ferdowsi. Κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία και σήμερα, σε ηλικία 33 ετών, είναι δισεκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 2 =