αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής της Airtickets ρίχνει ευθύνες στην Tripsa και τονίζει: «Εμείς ήμασταν κερδοφόροι σαν εταιρία»

Ο ιδρυτής της Airtickets ρίχνει ευθύνες στην Tripsa και τονίζει: «Εμείς ήμασταν κερδοφόροι σαν εταιρία»

Ο όμιλος Tripsta δεν προστάτευσε τη λειτουργία και τη φήμη της airtickets.gr, τονίζει ο ιδρυτής της δεύτερης Δημήτρης Κοντογεώργος ο οποίος κάνει λόγο για λανθασμένη σύνδεση των οικονομικών προβλημάτων της Tripsta με την εταιρεία του.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της airtickets.gr, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό και η δυναμική της εταιρείας που εδραιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εμπιστοσύνη των πελατών της, αποτελούν τους λόγους για τους οποίους αρκετά δημοσιεύματα, στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν τις εξελίξεις, συνέδεσαν λανθασμένα τα οικονομικά προβλήματα του ομίλου Tripsta με την airtickets.gr.

Η πραγματικότητα, όπως την περιγράφει ο κ. Κοντογεώργος, είναι ότι η δραστηριότητα της airtickets.gr υπήρξε κερδοφόρα όλα τα χρόνια λειτουργίας της, τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Tripsta, με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς να το επιβεβαιώνουν στο ακέραιο. Μάλιστα ο ιδρυτής της airtickets.gr, για του λόγου το αληθές, συνοδεύει τη δήλωσή του με τον τελευταίο διαθέσιμο ισολογισμό της εταιρείας για τη χρήση 2016, χρονιά κατά την οποία τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 544.426 ευρώ, έναντι 642.332 το 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντογεώργο, η Αirtickets ΑΕ, ως η πλέον υγιής εταιρεία του Ομίλου Tripsta επωμίστηκε μέσω της ΙΑΤΑ το σύνολο της χρηματοδότησης του Ομίλου. Σημειώνει επίσης, ότι η Αirtickets AE, ύστερα από την ολική της εξαγορά από τον Όμιλο Τripsta τον Μάρτιο του 2015, βρέθηκε κάτω από τη νέα Διοίκηση του ομίλου, ενώ ο ίδιος παρέμεινε τιμητικά Πρόεδρος της Airtickets AE μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, χωρίς να έχει ουδέποτε διατελέσει Πρόεδρος του ομίλου Τripsta.

Τέλος, ο κ. Κοντογεώργος αναφέρει ότι η airtickets.gr δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000 στην ελληνική αγορά ως η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στις ηλεκτρονικές κρατήσεις, έχοντας ταξιδέψει τους περισσοτέρους Έλληνες και επισημαίνει πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια ώστε η εταιρεία να συνεχίσει το ταξίδι της.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =