αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής και CEO της Uber βγαίνει σε άδεια «απροσδιορίστου χρόνου»- Τι είπε στους εργαζομένους του

Ο ιδρυτής και CEO της Uber βγαίνει σε άδεια «απροσδιορίστου χρόνου»- Τι είπε στους εργαζομένους του

Σε μια ξαφνική κίνηση, αιφνιδιάζοντας του πάντες, προχώρησε ο ιδρυτής και CEO της Uber, Travis Kalanick. Σύμφωνα με γράμμα που έστειλε στους εργαζομένους του, το οποίο δημοσιεύει και το Tech Crunch, ο ιστορικός ιδρυτής της εταιρίας βγαίνει σε άδεια «απροσδιορίστου χρόνου». Η εξέλιξη αυτή, έρχεται λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα των γονιών του με βάρκα, στο οποίο έχασε τη ζωή της η μητέρα του.

«Σε αυτή την περίοδο η ηγετική ομάδα, οι διευθυντές μου, θα διαχειρίζονται την εταιρία» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Kalanick στο γράμμα του.

«Κατά την διάρκεια των τελευταίων 8 ετών, η ζωή μου ήταν η Uber» τονίζει ο ίδιος.

Εξηγώντας ότι μετά το δυστύχημα των γονιών του, χρειάζεται να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του και να θρηνήσει. Και να εστιάσει στο να δημιουργήσει μια world-class leadership team. Ξεκαθαρίζει πάντως, ότι θα είναι εκεί για την εταιρία οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστεί.

Ωστόσο, δεν δίνει πληροφορίες για το πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η άδεια του. «Είναι δύσκολο να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα σε αυτό. Μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από όσο νομίζουμε» λέει. Παροτρύνει τους εργαζομένους να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Τονίζοντας: «Βάλτε πρώτα τους ανθρώπους. Αυτή είναι η κληρονομιά της μητέρας μου».

Ο μήνυμα του κλείνει με τη φράση: «See you soon».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − three =