αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ ιδανικός αριθμός από posts που πρέπει να κάνεις μέσα σε ένα μήνα στο Linkedin

Ο ιδανικός αριθμός από posts που πρέπει να κάνεις μέσα σε ένα μήνα στο Linkedin

Το Linkedin είναι πλέον ένα βασικό εργαλείο για να αναζητήσεις εργασία, αλλά και για να προβάλεις την επιχείρηση ή το project σου. Είναι αναμφίβολα το πιο «επαγγελματικό» κοινωνικό δίκτυο. Άρα το να αναπτύξεις ένα μεγάλο κοινό εκεί, μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 6 γρήγορα tips που μπορείς να εφαρμόσεις ακόμα και σήμερα, έτσι ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, όπως σημειώνεται, οι καλύτερες ημέρες για να κάνεις posts είναι η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι «καλύτερες ημέρες» για να κάνεις αναρτήσεις, μεταξύ 7:00 και 21:00. Βέβαια, διαβάστε και μια λίγο διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό.

Επίσης, αν είσαι ενεργός μέσα σε groups, το προφίλ σου θα είναι πιο ορατό προς τους χρήστες. Ακόμα μια χρήσιμη συμβουλή: Αν κάνεις 20 posts μέσα σε 1 μήνα, θα σε βοηθήσουν έτσι ώστε να φτάσεις στο 60% του κοινού σου. Δες όλα τα tips παρακάτω.

http://editorial.designtaxi.com/editorial-images/news-linkedin070116/linkedinsnippetwhole8.jpg?utm_source=DesignTAXI&utm_medium=DesignTAXI&utm_term=DesignTAXI&utm_content=DesignTAXI&utm_campaign=DesignTAXI

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =