αρχικηVIRALΟ Ευτύχης Μπλέτσας έχει πάει σε 98 χώρες. Τώρα αποκάλυψε τις τρεις που θα μπορούσε να μείνει μόνιμα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έχει πάει σε 98 χώρες. Τώρα αποκάλυψε τις τρεις που θα μπορούσε να μείνει μόνιμα

Τον Ευτύχη Μπλέτσα μάλλον τον γνωρίζεις. Είναι ένας από τους πιο διάσημους… travelers της Ελλάδας.

Τώρα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show”. Και μίλησε για την εκπομπή “Happy Traveller”, για τα ταξίδια του, τη σύζυγό του, Ηλέκτρα, που είναι συνοδοιπόρος του στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και για τις κόρες τους που τους συντροφεύουν σε όλο τον κόσμο.

«Έχω πάει σε 98 χώρες, αν μπω σε αυτή τη λεπτομέρεια μπορεί και να δυσκολευτώ. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τα ταξίδια μετά την “Κουζίνα της μαμάς” ήταν τότε που γνώρισα την Ηλέκτρα», είπε αρχικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε σε ποιες χώρες θα μπορούσε να ζήσει.

Όπως είπε, θα μπορούσε να ζήσει εύκολα στην Αυστραλία σαν ποιότητα ζωής, αλλά και στη Νορβηγία και τη Σουηδία, μόνο που έχουν το πρόβλημα του φωτός και του κρύου.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο πόσο στεναχωρήθηκε όταν είχε χάσει το διαβατήριό του: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός “Κοίτα τι σου έχω εδώ”. Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ευτύχης Μπλέτσας απάντησε στο αν παίρνει χρήματα από εστιατόρια για να τα προβάλλει στην εκπομπή του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + three =