αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Ευρωπαϊκός «μονόκερος» που άνοιξε γραφεία στην Αθήνα

Ο Ευρωπαϊκός «μονόκερος» που άνοιξε γραφεία στην Αθήνα

Η πλατφόρμα GoStudent ξεκίνησε την διαδρομή της το 2016 στη Βιέννη. Τώρα έχει μια αξία που φτάνει στα 1,4 δισ. ευρώ. Σε αυτό συνέβαλε η νέα χρηματοδότηση που έλαβε η εταιρία, ύψους 205 εκατ. ευρώ, η οποία την μετέτρεψε σε «μονόκερο».

Μάλιστα, στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης συμμετείχαν μεγάλοι επενδυτές με την DST Global να ηγείται και τη συμμετοχή των Softbank και Tencent.

Η GoStudent έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον. Όπως εξηγεί το eu-startups.com, τους τελευταίους μήνες, η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία edtech έχει μεγαλώσει την ομάδα της ξεπερνώντας πλέον τους 500 υπαλλήλους και έχει ανοίξει 12 γραφεία, μεταξύ των οποίων αυτά στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και το Άμστερνταμ.

Η GoStudent συνδέει μαθητές ηλικίας μεταξύ 6 και 19 ετών με ιδιώτες καθηγητές και βγάζει χρήματα από συνδρομητικά πακέτα με εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Στόχος της εταιρίας είναι να έχει παρουσία σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, και σύντομα θέλει να διπλασιάσει τον αριθμό εργαζομένων της, αλλά και να φτάσει τους 10.000 καθηγητές στην πλατφόρμα της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − two =