αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Ελληνικός Fournos που άνοιξε στο κέντρο του Μανχάταν και τράβηξε το βλέμμα των New York Times

Ο Ελληνικός Fournos που άνοιξε στο κέντρο του Μανχάταν και τράβηξε το βλέμμα των New York Times

Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, οι βιαστικοί Νεοϋορκέζοι έχουν πλέον μια παραπάνω επιλογή για ένα πρωινό on the gο ή ένα γρήγορο γεύμα ανάμεσα στα meetings.

Το νέο εγχείρημα του Γιώργου Κορρέ δεν έχει σχέση με το χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά βασίζεται στην ελληνική παράδοση από μία εντελώς άλλη πλευρά- τη γαστρονομία της.

Ο Fournos Theofilos είναι ένας διώροφος ελληνικός φούρνος που μόλις άνοιξε στην καρδιά του Μανχάταν και η γεωγραφική του ιδιαιτερότητα αντανακλάται στα προϊόντα του- ελληνικά φαγητά με ένα μοντέρνο twist.

Οι New York Times αναφέρονται πρώτα στην αποδομημένη τυρόπιτα, στο άρθρο τους για τη νέα άφιξη, ενώ σχολιάζουν τους ετερόκλητους ιδιοκτήτες του- ο Κορρές συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πασχαλάκη ο οποίος προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας.

Οι δύο Έλληνες σεφ, Γιάννης Τσιάκος και Διονύσης Λιακόπουλος θα συστήσουν την ελληνική κουζίνα μέσα σπό παραδοσιακές πίτες -με πρωταγωνίστριες τη σπανακόπιτα και την τυρόποτα- σάντουιτς, ελιές Καλαμάτας, ενώ θα λειτουργεί ξεχωριστό stand με ελληνικό γιαούρτι σε διάφορους συνδυασμούς.

Ο φούρνος θα προσφέρει καφέ, milkshake και smoothies αλλά θα καλύπτει και τα τρία γεύματα της ημέρας, με πιάτα όπως σφακιανή πίτα, αρνί, φασολάκια, σαλάτες και σούπες. Ο Fournos Theophilos θα λειτουργεί επίσης σαν μίνι παντοπωλείο, από όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν ελαιόλαδο, πατέ κ.α.

Πηγή: Womantoc.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 10 =