αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ εκατομμυριούχος Grant Cardone δουλεύει 95 ώρες την εβδομάδα. Και εξηγεί πως το καταφέρνει

Ο εκατομμυριούχος Grant Cardone δουλεύει 95 ώρες την εβδομάδα. Και εξηγεί πως το καταφέρνει

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία.

Ο ίδιος όπως έχει δηλώσει εργάζεται 95 ολόκληρες ώρες την εβδομάδα. Ένα «τρελό» νούμερο. Πως μπορεί, άραγε, ένα άνθρωπος να αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς και να μην έχει συμπτώματα burnout;

«Η εβδομάδα έχει 168 ώρες. Θα πρέπει να εργάζεσαι τις περισσότερες από αυτές» λέει ο Cardone.

Και συνεχίζει, μιλώντας ξεκάθαρα: «Αν θες να αλλάξεις την κατάσταση σου, πρέπει να δουλέψεις. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το υπόλοιπο κομμάτι του πληθυσμού, θα είσαι τυχερός». Ο γνωστός businessman κάποτε ήταν βουτηγμένος στα χρέη, πριν ακολουθήσει το success story. Τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με μια δουλειά (σχετική με το μάρκετινγκ) την οποία απεχθανόταν. Ξεκίνησε να εργάζεται πολλές ώρες και τελικά με επιμονή και υπομονή έφτασε εκεί που ήθελε εξ αρχής.

Το να δουλεύεις 95 ώρες την εβδομάδα σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ο Grant Cardone εξηγεί στο CNBC πως τα καταφέρνει, συμβουλεύοντας και τους υπόλοιπους: «Κάθε φοράς που νιώθεις να “καίει”, κάθε φορά που νιώθεις εξαντλημένος, κοίτα τον στόχο σου». Όπως σημειώνει, οι άνθρωποι νικιόνται από το burnout επειδή αποσυγκεντρώνονται από τον στόχο τους.

«Σκέψου: Για ποιον λόγο είσαι εδώ; Είσαι εδώ για να βρεις το “rich part” που διαθέτεις. Και πρέπει κάθε μέρα να βγαίνεις εκεί έξω και να το κυνηγάς, μέχρι να το φέρεις κοντά σου», υπογραμμίζει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Πρέπει να βάζεις μεγάλους στόχους και να τους πετυχαίνεις. «Δεν κουράζεσαι όταν το διασκεδάζεις» λέει ο Cardone και συνεχίζει: «Όταν κερδίζεις, δεν κουράζεσαι. Όταν σκοράρεις, δεν κουράζεσαι».

«Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Αλλά όταν δεν νικάς, όταν δεν σκοράρεις και δεν έχει πια νόημα όλο αυτό, τότε ναι, θα νιώσεις εξαντλημένος», καταλήγει ο Grant Cardone.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 9 =