αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Βερόπουλος «κατακτά» τα Σκόπια: Έχει ανοίξει 11 καταστήματα και συνεχίζει

Ο Βερόπουλος «κατακτά» τα Σκόπια: Έχει ανοίξει 11 καταστήματα και συνεχίζει

Μπορεί η αγορά της ΠΓΔΜ να είναι πιο μικρή, οι κάτοικοι της πιο φτωχοί από τους Έλληνες, και οι τελευταία 20ετία ιδιαίτερα ταραχώδης (σ.σ. η χώρα έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στα πρόθυρα εμφυλίου) όμως για τον Νίκο Βερόπουλο, που στην Ελλάδα της ύφεσης δεν κατάφερε να αντέξει, αποτελεί την φλόγα που κρατάει ζωντανή την οικογενειακή παράδοση στο εμπόριο που ξεκίνησε στις αρχές του 19ου αιώνα.

Tο ενδέκατο κατάστημα της αλυσίδας VERO άνοιξε στο Τέτοβο σε μία επιφάνεια 2,600 τ.μ. που φιλοξενείται και κατάστημα Jumbo. Την ανάπτυξη της ελληνικής αλυσίδας παιχνιδιών (διαθέτει τρία καταστήματα στην ΠΓΔΜ) όπως και των Goody’s έχει αναλάβει ο Νίκος Βερόπουλος μέσω franchise. Η συνολική επένδυση για το συγκεκριμένο κατάστημα ξεπέρασε τα 2 εκατ. ευρώ ενώ οι συνολικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία στην 20χρονη παρουσία της ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.

Στα καταστήματα της Vero φιλοξενούνται προϊόντα περισσότερων από 800 τοπικών παραγωγών αλλά όπως είναι φυσικό και αρκετών ελληνικών βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων.

Όπως προαναφέρθηκε η Vero, η οποία φέτος γιορτάζει τα 20 της χρόνια, διαθέτει 11 καταστήματα από τα οποία τα 7 βρίσκονται στα Σκόπια και από δύο σε Μπίτολα και Τέτοβο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Lucas Biasas στόχος είναι να ανοίξουν άλλα τρία με τέσσερα καταστήματα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =