αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ βασιλιάς είναι εδώ: Το Facebook μόλις ξεπέρασε τους 2 δισ. καθημερινούς ενεργούς χρήστες

Ο βασιλιάς είναι εδώ: Το Facebook μόλις ξεπέρασε τους 2 δισ. καθημερινούς ενεργούς χρήστες

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε δει πολλά social media να ανεβαίνουν, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει μια σταθερή αξία: Το Facebook.

Όπως ανακοίνωσε η Meta, το Facebook ξεπέρασε τους 2 δισεκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρηστές. Σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, το Facebook πρόσθεσε 16 εκατομμύρια νέους χρήστες. Η πορεία του στην Ευρώπη και την Αμερική ήταν ανοδική, αλλά η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε με διαφορά στις χώρες της Ασίας και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Κάπως έτσι το Facebook μπήκε στην elite ομάδα των προϊόντων της Meta με 2 δισ. ενεργούς χρήστες, την οποία εγκαινίασε η εφαρμογή μηνυμάτων WhatsApp πέρυσι τον Οκτώβριο.

«Ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Facebook, Instagram και WhatsApp είναι ο υψηλότερος που υπήρξε ποτέ» δήλωσε ο Mark Zuckerberg.

«Η κοινότητά μας εξακολουθεί να αναπτύσσεται και είμαι ικανοποιημένος με την ισχυρή αφοσίωση στις εφαρμογές μας. Το Facebook μόλις έφτασε στο ορόσημο των 2 δισεκατομμυρίων ημερήσιων ενεργών χρηστών», τόνισε ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg. «Η πρόοδος που σημειώνουμε στην τεχνητή νοημοσύνη και στα Reels επιδρά καταλυτικά. Πέραν αυτού, το βασικό θέμα της διοίκησής μας για το 2023 είναι το ‘Έτος Αποδοτικότητας’ όπου θα επικεντρωθούμε στο να γίνουμε ένας ισχυρότερος και πιο ευκίνητος οργανισμός».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε επίσης ότι η generative AI θα αποτελέσει προτεραιότητα για τη Meta το επόμενο έτος. «H Generative AI είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό νέο πεδιο με τόσες πολλές διαφορετικές εφαρμογές», είπε ο Zuckerberg. «Και ένας από τους στόχους μου για τη Meta είναι να βασιστώ στην έρευνά μας για να γίνουμε ηγέτης στη generative AI », τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως το Facebook αδειάζει την μπαταρία του κινητού σου χωρίς να το καταλάβεις- Το αποκάλυψε ένας απολυμένος εργαζόμενος της Meta

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − three =