αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ ασιατικός τεχνολογικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα

Ο ασιατικός τεχνολογικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα

Ο τεχνολογικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI διευρύνει το χαρτοφυλάκιο του, αποκτώντας γραφεία τώρα και στην Ελλάδα. Ο όμιλος ακινήτων Juwai IQI διευκολύνει την απόκτηση ελληνικών ακινήτων από Ασιάτες αγοραστές με τη δημιουργία της IQI Greece, σε συνεργασία με την ελληνική κτηματομεσιτική εταιρεία, Globality.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, Kashif Ansari, δήλωσε: “Τα ακίνητα σε αυτή τη δεκαετία αφορούν την τεχνολογία, η οποία δημιουργεί προσβασιμότητα και ευκολία στις συναλλαγές για τους επενδυτές. Η έγκαιρη υιοθέτηση της τεχνολογίας στα ακίνητα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι κτηματομεσίτες ασκούν τις δραστηριότητές τους. Οι εφαρμογές μας και η πλατφόρμα μας συνδέουν μεσίτες, κατασκευαστές ακινήτων, πωλητές και καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο. Και η παγκόσμια κλίμακα και ανάπτυξη της Juwai IQI είναι ασύγκριτη από οποιονδήποτε παρόμοιο όμιλο. Εκ μέρους ολόκληρου του δικτύου μας, με πάνω από 23,000 επαγγελματίες ακινήτων, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την ομάδα των 30 και πλέον ατόμων της IQI Greece στο δυναμικό μας.”

Ο συνιδρυτής της Juwai IQI και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Daniel Ho δήλωσε: “Ως μέλος του δικτύου μας, η IQI Greece θα επωφεληθεί από την προηγμένη τεχνολογία μας. Μεταξύ των νέων εξελίξεων που διερευνούμε είναι να φέρουμε τα ακίνητα στο metaverse. Ποιες νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικές διαδικασίες θα χρειαστούμε για να το πετύχουμε αυτό; Αυτό είναι που διερευνούμε τώρα!”

Ο συνιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Juwai IQI, Georg Chmiel, δήλωσε: “Η IQI Greece θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη την ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ και πωλήσεων που διαθέτουμε. Αυτή ενσωματώνει την τεχνολογία μας, το δίκτυο IQI Global και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες juwai.com και juwai.asia που δημιουργούν leads. Όταν ένα ακίνητο είναι καταχωρημένο στην IQI Greece, οι συνεργάτες στην Αθήνα μπορούν να το προωθήσουν τοπικά και να διαπραγματευτούν απευθείας με αγοραστές. Εν τω μεταξύ, οι ομάδες μας στο εξωτερικό μπορούν να διοργανώνουν διαδικτυακά σεμινάρια σε πολλές γλώσσες για τους αγοραστές του εξωτερικού. Επενδυτές σε περισσότερες από 21 χώρες μπορούν να περάσουν από ένα γραφείο για να κάνουν ερωτήσεις και να υπογράψουν συμβόλαια.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Globality και νέος Country Manager του IQI Greece, Νίκος Πρατικάκης, δήλωσε: “Βγαίνουμε από την πανδημία, η οποία αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης αυτής της νέας εποχής για την ομάδα μας. Η IQI Greece εκκινεί με περισσότερους από 30 συμβούλους ακινήτων, σε μια αγορά που εμφανίζει ήδη σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Καμία ενέργεια marketing ακινήτου πλέον δεν είναι πλήρης χωρίς διεθνή προώθηση και προβολή. Ως μέρος της Juwai IQI, η ομάδα μας μπορεί να προσεγγίσει διεθνείς αγοραστές σε περισσότερες από 21 χώρες όπου ήδη το δίκτυο αριθμεί πάνω από 23.000 συνεργαζόμενους επαγγελματίες ακινήτων. Σε συνδυασμό με την προώθηση των ακινήτων μας μας μέσω του juwai.com (No 1 πλατφόρμα προώθησης διεθνών ακίνητων στην Κίνα από όπου προέρχεται πάνω από το 70% των αγοραστών golden visa στην Ελλάδα) και του juwai.asia (πλατφόρμα προώθησης ακίνητων στην ευρύτερη Ασία), δεν υπάρχει καλύτερο κανάλι προώθησης για τα ελληνικά ακίνητα από την IQI Greece. Περαιτέρω, αποτελεί το καλύτερο σύστημα υποστήριξης, ανάπτυξης και επίτευξης αποτελεσμάτων για κάποιον που εργάζεται ή επιθυμεί να εργαστεί στην κτηματαγορά οπότε καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Η ανάπτυξη και η δυναμική της IQI δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία του real estate καθώς οι εντυπωσιακοί αυτοί αριθμοί έχουν επιτευχθεί με μόλις μια δεκαετία ζωής! Με την ένταξή μας λοιπόν στο Νο 1 όμιλο ακινήτων και τεχνολογίας της Ασίας και την παρουσίαση της IQI Greece, συνδέουμε τη χώρα μας με το παρών και το μέλλον του real estate. Συνδυάζουμε το τοπικό ανθρώπινο κεφάλαιο και την εμπιστοσύνη με την παγκόσμια γνώση και την κορυφαία τεχνολογία.”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =