αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ απρόσμενος «κανόνας των 100 ωρών» που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος

Ο απρόσμενος «κανόνας των 100 ωρών» που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος

Ας υποθέσουμε ότι έχεις 100 ώρες διαθέσιμες, για να τις επενδύσεις στην βελτίωση του εαυτό σου. Πως ακριβώς θα μοίραζες αυτές τις ώρες, ανάμεσα στα πεδία που είσαι ήδη καλός, σε αυτά που είσαι μέτριος και σε αυτά που είσαι αδύναμος; Που θα έδινες, δηλαδή, περισσότερο έμφαση;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει ο business coach και αρθρογράφος, Jay Shetty. Ο ίδιος έχει πάνω από 15 εκατ. followers στο Facebook. Σε βίντεο που ανέβασε στην επίσημη FB Page του, εξηγεί τον «κανόνα των 100 ωρών» ο οποίος μπορεί να σε ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Πως; Αρκεί να κινηθείς σωστά. Όπως λέει ο ίδιος, αν έχεις διαθέσιμες 100 ώρες, πρέπει να τις επενδύσεις σχεδόν όλες σε αυτά τα tasks και τα skills που είσαι ήδη καλός. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να βελτιωθείς σε κάτι που δεν είσαι καλός, αφού στην καλύτερη περίπτωση αυτό που θα καταφέρεις θα είναι να φτάσεις στον «μέσο όρο». Αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνεις κορυφαίος στο είδος.

Πρέπει να επενδύσεις στα δυνατά σου σημεία. Κι αν κάπου δεν είσαι καλός, πάντα θα μπορείς να βρεις άλλους ανθρώπους που θα μπουν στην ομάδα σου και θα καλύψουν το κενό.

The 100 Hour Rule

This is how you can start making the most of your life

Gepostet von Jay Shetty am Sonntag, 5. August 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =