αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ απλός τρόπος για να φτιάξεις ένα χαλασμένο USB stick

Ο απλός τρόπος για να φτιάξεις ένα χαλασμένο USB stick

Έχετε USB stick που σταμάτησαν να λειτουργούν; Είστε έτοιμοι να πετάξετε ένα φλασάκι; Νομίζετε πως δοκιμάσατε τα πάντα; Όχι ακόμη. Το δωρεάν USB Repair της Rizonesoft υπόσχεται να βρει λύση στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως όλα μπορούν να γίνουν με ένα κλικ. Αφού το εγκαταστήσουμε, εκείνο κάνει αυτόματα τις απαιτούμενες ενέργειες και από τη πλευρά του χρήστη δεν απαιτείται να πειραχτεί κάποιο registry key ή να γίνει κάποια εξειδικευμένη ενέργεια. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το USB Repair μπορεί να διορθώσει τα γνωστά σφάλματα των USB Stick (Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39, και Code 41) αλλά και γνωστά προβλήματα που εμφανίζονται στο Device Manager.

Πριν το χρησιμοποιήσετε, ιδανικά πρέπει να δημιουργήσετε ένα system restore point, ώστε σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να μπορείτε να επαναφέρετε όλα τα αρχεία σας. Παράλληλα, δεν ενδείκνυται η χρήση του προγράμματος αν όλες οι συσκευές σας λειτουργούν κανονικά. Τέλος, όπως είναι λογικό, το πρόγραμμα δεν μπορεί να διορθώσει προβλήματα που οφείλονται σε υλικές (hardware) βλάβες.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =