αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ «ανταγωνιστής» του Google Photos όπου μπορείς να ανεβάσεις δωρεάν ως 100GB σε αρχεία

Ο «ανταγωνιστής» του Google Photos όπου μπορείς να ανεβάσεις δωρεάν ως 100GB σε αρχεία

Μια εναλλακτική στο Google Photos την οποία σίγουρα θα πρέπει να εξετάσεις, είναι και το Degoo. Και αυτό, γιατί σου δίνει ως και 100GB χώρου εντελώς δωρεάν για να ανεβάσεις ό,τι αρχείο πραγματικά εσύ επιθυμείς, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να είναι φωτογραφίες.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η Google έχει σταματήσει τον δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και σου ζητά να πληρώσεις 1.99 ευρώ για τα 100GB του Google One, το degoo στα προσφέρει εντελώς δωρεάν. Βέβαια, όπως σημειώνει το techmaniacs.gr, σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με το Google Photos ως προς τα χαρακτηριστικά, αν και έχει κάποια που προορίζονται για τη φωτογραφία, με το κορυφαίο το Moments, με το οποίο η AI επιλέγει για εσένα τις καλύτερες φωτογραφίες και στις παρουσιάζει.

Να θυμάσαι, ότι στο Free πακέτο που δίνει τα 100GB, πρέπει να συνδέεσαι μια φορά κάθε 90 ημέρες, για να μην διαγραφούν τα δεδομένα σου και είναι για ως 3 συσκευές. Αν θέλεις περισσότερο χώρο τότε με 3 ευρώ το μήνα έχεις 500GB και με 9 ευρώ 10TB. Δεν κάνουμε διαφήμιση στην υπηρεσία σε καμιά περίπτωση, απλά πριν από λίγες ημέρες πέσαμε κατά την εργασία μας πάνω σε αυτή και είπαμε να γράψουμε ένα σύντομο άρθρο για όποιον ψάχνει μια εναλλακτική λύση.

Το degoo έχει εφαρμογές για Android, iOS, ενώ θα την βρεις και στο Galaxy Store όπως και στο Huawei AppGallery.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =