αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ έξυπνος τρόπος για να πείσεις το αφεντικό σου να δουλέψεις από το σπίτι: Ένας business γκουρού έχει τη λύση

Ο έξυπνος τρόπος για να πείσεις το αφεντικό σου να δουλέψεις από το σπίτι: Ένας business γκουρού έχει τη λύση

Το να πείσεις έναν εργοδότη να σε αφήσει να δουλεύεις από το σπίτι, συνήθως δεν είναι εύκολο. Ειδικά στην Ελλάδα που οι περισσότερες επιχειρήσεις λειτουργούν με πιο «παραδοσιακό» τρόπο. Μπορεί όμως να συμβεί, αν κινηθείς σωστά. Ο Tim Ferriss παραθέτει έναν έξυπνο τρόπο, έτσι ώστε να φτάσεις στον στόχο σου. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας, ενώ είναι γνωστός για τις ομιλίες που κάνει.

Όπως εξηγεί στο παραπάνω βίντεο, για να πείσεις το αφεντικό σου, πρέπει να παρουσιάσεις κάποια αποτελέσματα και στοιχεία, που να δείχνουν ότι όταν δουλεύεις από το σπίτι είσαι πιο αποδοτικός στη δουλειά. Κατέγραψε αρχικά το πως ακριβώς πορεύεται η δουλειά σου στο γραφείο και τι αποτελέσματα έχεις. Κάθε ημέρα.

Στη συνέχεια, ξεκίνα να εργάζεσαι το Σάββατο από το σπίτι. Χωρίς να το πεις στον εργοδότη σου. Αν τα αποτελέσματα που έχεις να παρουσιάσεις τότε είναι ίδια ή καλύτερα από τη δουλειά που κάνεις στο γραφείο, τότε είναι πιθανό να σε αφήσουν να δουλεύεις από το σπίτι.

Μην κάνεις όμως τη διαπραγμάτευση αμέσως. Δούλεψε για αρκετό καιρό με αυτό τον τρόπο. Και στη συνέχεια, έχοντας στοιχεία στα χέρια σου, κάνε την συζήτηση με τον εργοδότη. Δες όλη την ανάλυση του Tim Ferriss στο παραπάνω σύντομο βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =