αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk είναι ο πιο δημοφιλής tech leader- Τι δείχνει νέα έρευνα

Ο Elon Musk είναι ο πιο δημοφιλής tech leader- Τι δείχνει νέα έρευνα

Μπορεί πολλοί να πίστευαν ότι οι ιδρυτές επιχειρήσεων έχουν ως πρότυπο τους, για παράδειγμα, τον Steve Jobs ή τον Mark Zuckerberg. Ωστόσο, φαίνεται ότι ένας άλλος άνθρωπος, έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία. Πρόκειται για τον Elon Musk, ιδρυτή της Tesla και της SpaceX. Ενώ πρόσφατα εξαγόρασε και την SolarCity, έτσι ώστε να δημιουργήσει την πολυσυζητημένη ηλιακή οροφή σπιτιών που σχεδιάζει.

Η εταιρία VC firm First Round Capital, πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα έρευνα. Ρώτησε 700 ιδρυτές επιχειρήσεων, για το ποιον θεωρούν τον καλύτερο tech leader που έχει περάσει από τον πλανήτη. Στην κορυφή βρέθηκε ο Mr Tesla. Συγκεκριμένα, το 23% απάντησε ότι θεωρεί κορυφαίο τον Elon Musk. Ακολούθησαν οι Jeff Bezos (10%), Mark Zuckerberg (6%) και Steve Jobs (5%).

Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Recode.net, τα αποτελέσματα αυτά έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες, μετά τις ανακοινώσεις τις Tesla, που έλεγαν ότι πλέον βρίσκεται σε κερδοφόρα τροχιά. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Musk «χτυπά» σε πολλά μέτωπα. Τόσο στο διάστημα με την SpaceX, όσο και στο κομμάτι της ενέργειας με τη SolarCity.

Εσείς ποιον θεωρείτε τον μεγαλύτερο tech leader που πέρασε από τον πλανήτη;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + twelve =