αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Έλληνας υπουργός Τουρισμού δεν γνώριζε ποιος είναι ο Mark Zuckerberg

Ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού δεν γνώριζε ποιος είναι ο Mark Zuckerberg

Μια ιδιαίτερη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Βηματοδότης» (γνωστή στήλη της εφημερίδας Το Βήμα). Όπως είναι γνωστό, ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, βρέθηκε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες, για διακοπές. Ανεβάζοντας μάλιστα και την περίφημη σέλφι από τον Παρθενώνα, συνοδευόμενος από την γυναίκα του.

Μπορεί όλος ο πλανήτης να γνωρίζει ποιος είναι ο Mark Zuckerberg, ωστόσο φαίνεται ότι στην Ελληνική κυβέρνηση τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο «Βηματοδότης», ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όχι μόνο δεν είχε κάποια ενημέρωση για την μεγάλη άφιξη του δισεκατομμυριούχου (ίσως να μπορούσε να γίνει κάποια συνάντηση μαζί του), αλλά δεν γνώριζε καν ποιος είναι ο Zuckerberg. Ο «Βηματοδότης» υποστηρίζει ότι ρώτησε τον υπουργό αν γνωρίζει που διέμεινε ο Mr Facebook κατά την παραμονή του στην Ελλάδα. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Μήπως ξέρετε σε ποιο ξενοδοχείο μένει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ;

Θεοχαρόπουλος: Ποιος είναι αυτός;

– Δεν το ξέρετε; Είναι ο ιδρυτής του Facebook, βρίσκεται στην Αθήνα προερχόμενος από το Παρίσι και καλό θα ήταν να υπήρχε μια συνάντηση με την κυβέρνηση.

Θεοχαρόπουλος: Α, μάλιστα, θα ψάξω να τον βρω και θα σας ειδοποιήσω…

Στην συνέχεια ο «Βηματοδότης» προσπάθησε να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες, μέσω του Νίκου Παππά. «Την ώρα που ο υπουργός Τουρισμού έψαχνε επικοινώνησα με τον Νίκο Παππά που ως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που ασχολείται με το Διάστημα, τα διαστημόπλοια, την προσσελήνωση και το Διαδίκτυο, πιθανόν να γνώριζε. Βγήκε συνεργάτης του, ο οποίος με πληροφόρησε ότι μάλλον δεν γνωρίζει ο υπουργός ότι ο Ζούκερμπεργκ ήταν στην Αθήνα. Γιατί εάν γνώριζε δεν θα έφευγε για την Αλεξανδρούπολη. Ο συνεργάτης του υπουργού υποσχέθηκε πάντως ότι θα τηλεφωνήσει σε έναν αμερικανό φίλο του που ζει στην Αθήνα για να μάθει νέα του Ζούκερμπεργκ από την Αθήνα», σημειώνεται στο σχετικό άρθρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =