αρχικηVIRALΟ Έλληνας που έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια Lamborghini αξίας 400.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας που έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια Lamborghini αξίας 400.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήθως, όσοι έχουν στην κατοχή τους μια Lamborghini (ή οποιοδήποτε αυτοκίνητο τέτοιας αξίας) το χρησιμοποιούν για ειδικές περιστάσεις και διαδρομές. Όχι απαραίτητα! Υπάρχει ένας Έλληνας ο οποίος πήρε στα χέρια του μια ολοκαίνουργια Lamborghini αξίας περίπου 400.000 ευρώ, και όπως δηλώνει στο Newsauto.gr την χρησιμοποιεί ως καθημερινό του αυτοκίνητο.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Σγούρο. Είναι ένας παγκοσμίου φήμης πιανίστας και ο διαπρέπει εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό. Το όνομά του έχει πρωταγωνιστήσει σε κορυφαία κονσέρτα σε όλον τον πλανήτη.

Πριν από περίπου τρεις μήνες ο Έλληνας καλλιτέχνης απέκτησε μία Aventador Ultimae, μία από τις πλέον συλλεκτικές Lamborghini, καθώς θα παραχθεί σε 600 μονάδες. Από αυτές, οι 350 θα αφορούν την έκδοση coupe και οι 250 την ανοιχτή.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η τελευταία που θα εφοδιάζεται με κλασικό V12 χωρίς υβριδική τεχνολογία. Στη γλώσσα των αριθμών ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 6.498 κ.εκ., αποδίδει 780 ίππους και 720 Nm, ενώ από πλευράς επιδόσεων το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα.

Ο κορυφαίος πιανίστας έχει αγοράσει καινούρια την Lamborghini Aventador Ultimae και συγκεκριμένα από την επίσημη εισαγωγική εταιρεία Trident Cars και την κυκλοφορεί με ελληνικές πινακίδες.

Στο παρακάτω βίντεο που έφτιαξε το Newsauto.gr θα τον δείτε να μιλά και να οδηγεί το super car του στην παραλιακή λεωφόρο από τη Βούλα προς το Λαύριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =