αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟλοκαίνουργιο OnePlus κάηκε μετά από έκρηξη στην μπαταρία του- Ποια η απάντηση της εταιρίας

Ολοκαίνουργιο OnePlus κάηκε μετά από έκρηξη στην μπαταρία του- Ποια η απάντηση της εταιρίας

Ένας κύριος που ονομάζεται Ankur Sharma, έλαβε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο OnePlus Nord 2 5G ως δώρο από τη σύζυγό του, η οποία έκανε και την αγορά της συσκευής. Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την αγορά του κινητού όμως, το έβαλε σε μια θήκη και το πήρε μαζί της ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό της. Σύμφωνα με την Wccftech, ενώ έκανε ποδήλατο, η κυρία Sharma άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ανακάλυψε ότι η μπαταρία του OnePlus Nord 2 5G είχε μόλις εκραγεί.

Όχι μόνο η κυρία Sharma τραυματίστηκε καθώς η έκρηξη την έριξε από το ποδήλατο, αλλά της προκάλεσε και ψυχικά τραύματα όπως σοκ και τρόμο. Οι εικόνες του κινητού που τραβήχτηκαν μετά το περιστατικό, δείχνουν ότι η συσκευή είχε απανθρακωθεί και καταστραφεί ολοσχερώς. Οι Sharmas αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την ιστορία σχετικά με το γεγονός στο Twitter, το οποίο φυσικά προκάλεσε την απάντηση της OnePlus.

έκρηξη

Η εταιρεία κατασκευής κινητών έγραψε: “Γεια σου Ankur. Λυπούμαστε που μαθαίνουμε για την εμπειρία σου. Ανησυχούμε πολύ και θέλουμε να επανορθώσουμε. Σας ζητούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός άμεσου μηνύματος, ώστε να μπορέσουμε να επανορθώσουμε και να βρούμε μία λύση“.

Όπως σχολιάζει το Secnews.gr, και οι δύο πλευρές πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία αφού οι εικόνες του OnePlus Nord 2 5G που κάηκε έχουν πλέον αφαιρεθεί από τα tweets της Sharma που έγιναν μετά την έκρηξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 18 =